LINA

Kära dagbok..

Grönalunds julmarknad!

Publicerad 2008-11-24 21:42:44 i mitt liv i bilder

Jag, Cissi, Lindha, Elina och grabbarna åkte till Grönalund i lördags och kollade in julmarknaden! Heeelt underbart..! Nu har jag verkligen fått till den där julkänslan! Ni som ännu inte fått till julkänslan riktigt trots snön och allt, rekommenderar jag att ta en sväng förbi Grönalund. Dom har öppet varje helg fram tom. 21:a december! Ni kommer inte att ångra er! Jag lovar! Här kommer lite bilder!


Cissi

Lindha

Elina

Små stånd, där dom säljer hantverk m.m.
Lite för kallt att åka kanske..

Rocktomte

Vackert


En massa ballonger

Lite för kort gumman, nästa år kanske..

Ultraljud

Publicerad 2008-11-19 12:49:06 i bebistider

Jag och Dennis var på Ultraljudet igår..!! Det var verkligen något av det häftigaste jag någonsin har gjort..!!! Jag är nu i v 18+4..:D Och vi fick reda på att det är en liten pojke där inne! SKOJIGT!!!

Handlat soffa! (23 dagar kvar..)

Publicerad 2008-11-12 21:24:03 i dagbok

Jag var ju som sagt hemma, sängliggandes idag med, men nu på kvällen så känns allting mycket bättre.. Jag och Dennis tog en ride till Södertälje för att köpa en UR billig soffa...! Ikeas Ektorp, vi har ju redan en, men denna behöver vi sedan när vi flyttar in i vårt mansion..;) Längtar.. Nu är det inte många dagar kvar.. 23 dagar för att vara exakt!!!


sjuk..

Publicerad 2008-11-12 11:41:28 i dagbok

fy attans vad tråkigt att vara hemma ännu en dag.. detta blir alltså min tredje dag hemma,sängliggandes! jag gjorde ett tappert försök att åka till jobbet i morse.. en efter en lång timme orkade jag inte längre, utan tog mitt gick och pack och drog.. Så nu ligger jag här igen.. ska läsa en av mina martina haag böcker tänkte ja.. mors och godbye!

Min nya mobil!!!!

Publicerad 2008-11-06 22:05:00 i mitt liv i bilder

Jag fick min nya mobiltelefon idag..!!! Wiiiieee! Nu måste jag bara låta den ligga och ladda i hundra år innan jag fortsätter att pilla på den.. Hehe..!!!

Omnia i900

Nedräknare!

Publicerad 2008-11-06 13:05:42 i dagbok

Hittade denna roliga nedräknare när jag surfade runt lite på jobbet nu på lunchen.. ;) Söt va? Hehe!

Jag tog en liten promenad på lunchen eftersom att jag inte hade någon mat med mig.. Gick också till McDonalds och tröck i mig en cheeseburgare..! Så nu sitter jag här framför dumburken och surfar gärnet innan det är dags att köra igång igen!

Vad har ni för er en dag som denna?



Dagens lunch..

Gratis är gott!

Publicerad 2008-11-04 19:26:35 i böcker

Jag träffade ju självaste Marina Haag på Barnmässan.. Så Jag fick mina pocketar signerade.. Hihi.. Roligt!

Har ni läst hennes böcker?



TISDAG!

Publicerad 2008-11-04 13:06:54 i dagbok

Hmm.. sitter på jobbet och försöker verkligen att lägga in lite bilder på min blogg via mobilen, men det verkar inte fungera eftersom min telefon är från stenåldern (enligt mina kollegor) Aja, det är väl inte hela världen tänkte jag. Tänkte att jag lika gärna kan lägga in bilderna från telefonen via datakablen, men det funderar ju inte heller.. Så nu sitter jag här.. Lite föör frustrerad!! Men men.. Nu ska jag inte sitta här och vara bitter.. Hehe..

Igår så kom Emma från Luleå och hälsade på.. Jag hade ju blivit inbjuden av svärmor att gå på modevisning, så vi åkte allihopa! Jag köpte ett par tights som ser ut som jeans! Skiiit snygga och sköna!
Emma sov över hos mig inatt.. Så jag lämande henne hemma imorse, när jag åkte till jobbet (alldeles för tidigt enligt mig, men vad har jag att säga till om!) Hur som helst, hon var iallafall på väg in till stan nu.. Så det går nog ingen brist på henne..;) Hehe...

Imorgon kommer min Gos hem! Det känns skönt att han kommer! Känner nu efter dryga två veckor att jag börjat sakna honom mer och mer...

Nu är lunchen slut..:( Hörs senare...!

Underbara BARN mässan!

Publicerad 2008-11-02 20:12:49 i mitt liv i bilder

Jag, Lindha och Hanna for till Barnmässan i lördags för att kolla in lite bebis grejjer.. Hanna ligger ju en vecka efter mig i sin graviditet..:) Det kändes jätte mysigt att gå runt där och titta på alla barnen och jag insåg själv att snart är det jag som springer runt med barnvagn och bebis.. ;) Mysigt!

Appropå barnvagn, vi sprang runt på mässan och inspekterade en heeeel del barnvagnar, vi till och med stoppade en hel del människor och frågade om dom var nöjda med sina vagnar.. Der var ju ett ypperligt tillfälle att fråga..:)





Bond Premiären!

Publicerad 2008-11-02 15:51:16 i dagbok

Det var riktigt häftigt att vara på Bond Premiären!! Vi var dom som fick se den innan alla andra.. Dom enda som sett filmen innan oss var kungliheterna i England! :D

Här kommer lite bilder från kvällen!





Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela