LINA

Kära dagbok..

Natti natti!

Publicerad 2008-09-29 22:10:35 i dagbok

Sorry att jag inte hållit vad jag har lovat, men jag hade ju inget batteri kvar i kameran.. :( Tråkigt + att jag är JÄTTE trött.. Måste sova så att jag orkar sälja massor imorgon!

Over and out!

Extreme makeover!!!!

Publicerad 2008-09-29 19:22:34 i dagbok

Heeej!

Måndag igen.. Härligt! Dags för en hel ny vecka med nya roliga äventyr! Känner mig väldigt possitiv..:D

Idag fick jag nämligen för mig att det är dags att ta fram en till/ny sida av lina! Hehe.. En lite mer possitiv! Så eftersom att det är svårare att ändra på sig inombords, så bestämde jag mig för att börja förändringen utanpå först (för att inte ge upp hoppet efter bara några timmar..) hehe!
Sitter just nu med en massa färg i håret! Har varit till frissan idag :D Jag blev asnöjd med håret.. Skulle ha hunnit med att göra naglar också, men dom hade inte tid för mig idag, så jag får helt enkelt åka dit en annan dag.. Men det gör mig absolut ingenting, för jag är glad ändå..! :D

Jag återkommer när jag sköljt ur håret och stylat till mig lite..:D

IKEA + DUNTÄCKE = GLAD LINA

Publicerad 2008-09-25 19:59:23 i shoppat

Hej alla glada!

Idag har jag och min kära kompis Cissi och hennes prinsessa Elina varit på IKEA.. Jag ringde Cissi efter jobbet i panik över att jag inte vill åka hem, jag vet inte om ni någonsin har haft den känslan att man inte liksom vill förstöra dagen med att bara åka hem och lägga sig och dö.. Aja.. Cissi kom med det briljanta förslaget om att åka på IKEA.. Cissi är bra klok hon!

Vi drog dit och nu sitter jag här hemma i soffan med ett nyinköpt täcke och nytt påslakan! Jätte fint.. Dennis och jag klagar så mycket på varanndra vem som snor täcket hela tiden, så nu tog jag initiativet att köpa mig ett eget.. DUNTÄCKE! Har alltid velat haft ett, men aldrig fått arslet ur och köpt mig ett..!! JÄTTE GLAD!

Nog om mitt nya täcke! Vad har ni haft för er idag..?




Gissa om nån var glad att gå på barnavdelningen SJÄLV !

Nu blev det kväller..

Publicerad 2008-09-24 22:48:37 i dagbok

Har varit hemma hos Cissi och Callis nu under kvällen och kollat på Idol och den nya serien Oskyldigt Dömd med Mikael Persbrandt, jag kommer sitta som klistrad framför den serien!!! Nej, nu ska jag springa och lägga mig så att jag hinner med att sova min skönhetssömn också..! 

Vad har ni haft för er ikväll?

Klar slut..

Dagens outfit

Publicerad 2008-09-24 17:50:20 i dagbok

Idag har jag bara jobbat, suttit på kontoret och drömt mig bort... Hehe.. Vi fick en massa mutningar av Sony Ericsson också, eller mutningar kanske man inte kan kalla det.. Vi hade utbildning med Sony Ericsson härom dagen och efter det så skickade dom lite reklam grejjer till oss säljare! Så idag fick jag en ny väska, badlakan, nyckelband och ett paraply! :D Alltid roligt med presenter ;)

Hmm.. Annars så har det inte hänt så mycket mera. Jag ska bara vara hemma idag och tvätta..! Fyy fasiken vad det är tråkigt!! Nej, nu ska jag alldeles strax springa ner och byta maskin och göra mig en kopp te!

Vad har ni gjort idag förresten?

Natti natti

Publicerad 2008-09-23 21:44:22 i kreativt



Nej, nu är det dags för mig att göra lite te, och lägga mig på sängen en stund innan jag somnar.. Ska läsa lite fler bloggar först bara.. ;)

Lina fortsätter skapa!

Publicerad 2008-09-23 19:01:08 i kreativt

Här sitter jag och målar en tisdagkväll..;) Jag har kommit på en helt ny sida av mig själv som jag inte visste fanns..! :P Känner mig riktigt kreativ..Hihi

Målat naglar, diskat och gjort te!

Publicerad 2008-09-22 20:55:26 i dagbok

Ojoj.. Vad duktig jag varit nu.. Jag har röjt undan lite här hemma, diskat har jag gjort plus att jag har hunnit målat naglarna.. Nu ska naglarna bara torka, sen är det dags för lite te, teve och soooova..

Fick självklart för mig att fota mitt te-making!











Klart slut!

Boktävling!!

Publicerad 2008-09-22 18:57:59 i böcker

Världen briljantaste idé!

Jag tänkte att eftersom jag aldrig läser en bok två gånger så skulle jag ju kunna sälja dom vidare.. Men är det inte roligare att göra en liten tävling om det istället..?

Jag vill att ni svarar på följade frågor och den som har rätt på frågorna och den bästa anledningen att få boken vinner!!

Vad heter tjejen på omslaget av boken?

Vem har skrivit boken?


Svara rätt på frågorna och vinn Solstrom!

Det stormar på solen. Norrskenet sprakar över Kiruna och Kristallkyrkan och församlingens andlige ledare, Viktor Strandgård, hittas brutalt mördad mitt på altargången. Advokaten Rebecka Martinsson, som sedan länge lämnat Kiruna, får ett oväntat telefonsamtal. Det är mordoffrets syster Sanna, polisen misstänker henne och hon behöver hjälp. Motvilligt beger sig Rebecka tillbaka till barndomsstaden. Hennes hemkomst väcker starka känslor och snart jagas hon av både sitt eget förflutna och våldsamma krafter som vill tysta henne. I det snötyngda Kiruna växer skuld och hot ikapp med mörkret.




Denna bok får iallafall 3 av 5 "gubbar"av mig! Berätta gärna vad du tycker sen!

Måndag IGEN!

Publicerad 2008-09-22 18:31:17 i dagbok

Herregud, detta känns lite som en dejavu upplevelse.. Sitter hemma i soffan och ska precis till att skriva hur tråkigt det är att det är måndag igen.. Men det gjorde  jag väl förra måndagen? Hur som helst.. Idag så har det varit en heelt ok dag.. Det har liksom rullat på sådär i lagom takt och så.. Vi hade utbildning med Sony Ericsson idag, det var as skoj! Vi fick se dom nya modellerna som kommer att komma ut, plus att vi fick lära oss en hel del om alla deras mobiltelefoner!

Nu hade jag tänkt sätta mig ner och läsa lite i min bok som jag håller på med.. Camilla Läckberg - Tyskungen, den är rätt bra fakiskt. Synd nog så fick jag lite lästorka i mitten av boken, så nu fortsätter jag vidare med resten.. Känns lite tråkigt att förstöra en bok på det viset.. Först läser man halva, sen har man liksom ingen lust att läsa på ett tag, så återupptar man boken och kommer liksom inte in sig alls i den, och man har ju definitivt inte lust att börja om från början!! Kan du läsa en bok flera gånger? Det kan iallafall inte jag.. Så om ni vill så kan jag lotta ut den när jag är klar..! Vad roligt.. Då får jag lite press på mig att läsa klart den också! Hehe!!


Lunch!

Publicerad 2008-09-18 13:00:28 i dagbok

Hej hej!

Sitter på jobbet just nu och ska alldeles strax till att börja jobba igen.. Det blev sushi till lunch idag.. MUMS!
Vet inte riktigt vad som händer efter jobbet idag. Pratade med Cissi tidigare så jag kanske tar en sväng förbi henne senare!

Vad har ni för er?

Klart slut!

Tröttmössa!

Publicerad 2008-09-16 22:27:53 i dagbok

Herregud, vad tiden gick fort ikväll.. Tycker inte att jag har hunnit med någonting, och jag som skulle hinna med och städa och allt! Jaja, det är ju trots allt en dag imorgon med.. Ni skiver så mycket intressanta saker i era bloggar som jag fastnar i.. Dangerous! med tanke på att väckarklockan ringer 06:15 imorgonbitti..:)

Natti natti på er alla!

Målat naglarna

Publicerad 2008-09-16 20:35:34 i dagbok

Bort med lösnaglarna! Dom hade en dens att fastna i tangenterna på jobbet.. Inte bra! Men men.. Har därför bestämt mig ännu en gång för att låta naglarna växa ut och bli lååånga och fina.. Tråkigt nog så hinner som inte växa så mycket innan jag är där och biter bort dom.. Usch! Det är slut på det nu! Ska se till att ha dem målade hela tiden, då biter man inte på dom!

Mycket bilder blir det!

Publicerad 2008-09-15 21:20:17 i dagbok

Ojojoj.. Nu har jag lagt ut en hel del bilder på väldigt kort tid.. Har så mycket som jag vill dela med mig..! ;) Nej, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och kolla på teve (igen)!

Klart slut!

Teve tjam

Publicerad 2008-09-15 19:00:03 i dagbok

Nu har jag ingen ork kvar att sitta och photoshoppa en massa bilder mera, efter en lång och ihärdig arbetsdag ska jag lägga mig i sängen och glutta lite på reklamteve! Finns det någonting mer avslappnande?

Klart slut!

Loftsbo

Publicerad 2008-09-15 18:35:04 i mitt liv i bilder

Här är vi som tillbringade en helg i stugan för några helger sen!


Zacko - vars syssla är att hämta pinnar i vattnet!



Pappsen :)



Laban



Systeryster i sitt rätta esse ;P



BIO

Publicerad 2008-09-15 17:11:42 i

Jag var på bio i söndags och kollade på BABYLON A.D. Den va helt ok... Lite udda story på filmen, men ändå helt ok!

Jag ger den tre popcorn (Vin Diesel är ju trots allt med i filmen!)






Måndag, härliga måndag!

Publicerad 2008-09-15 17:00:02 i dagbok

Guuud vad über jobbigt det är att ta sig upp en måndagsmorgon som denna! Vi har nämligen ändrat schema på jobbet, så numera börjar vi 08:00 istället för 09:00.. Vilket gör att jag måste kliva upp en timme TIDIGARE varje morgon.. Tio koppar kaffe senare och en uppstressad Lina så var allting som vanligt igen.. Usch! Men men.. Jag ska inte klaga alltför mycket, jag sitter ju trots allt hemma i soffan nu 17:00 istället för 18:00.. Skönt!

Vad har ni haft för er en dag som denna? Gjort nått speciellt?

Söndag!

Publicerad 2008-09-14 12:53:41 i dagbok

Hej hej allihopa!

Sitter just nu och har haft lite nagelfix..!  Vad tycks?
Snart ska vi iväg och kolla på husvisning!

Vad har ni för er idag?


            

Äntligen FREDAG!

Publicerad 2008-09-12 17:45:42 i dagbok

Åhh vad skönt med helg.. Välbehövlig måste jag säga.. Kommer bli såååå skönt att inte vakna av väckarklockan imorgonbitti! Vad har ni för er ikväll? Själv så ska jag in till stan och parta lite med mina kollegor på jobbet..! Det ska bli skoj!

Sitter på Dennis jobb just nu och väntar på att få åka, men men.. Ni vet ju hur karlar är.. Ska bara . . . !

Nej, nu ska jag ta och sätta mig in i vad ni skriver på era bloggar!

Klart slut!


Omnia i900 -VS- Iphone

Publicerad 2008-09-11 20:50:53 i



Nu är det ju faktiskt så att jag jobbar med abonnemang och telefoner hela dagarna och nästa gång jag skaffar en telefon så väljer jag mellan Omnia i900 och Iphone.. Vad tycker du? Har du någon av telefonerna själv?

Back on track . . .

Publicerad 2008-09-11 20:12:46 i dagbok

Hej allihopa!

Det var ett tag sedan jag satt här och skrev ner mina tankar och funderíngar.. Jag har haft en hel del annat att stå i om man uttrycker det så.. Så det har varit en väl behövlig "semester"!
Jag beundrar verkligen människor som jobbar och håller igång en "aktiv" blogg samtidigt, själv så stupar jag så fort jag kommer innanför dörren här hemma numera.. Men det ska bli ändring på det! Jenny http://jjennny.blogg.se/ min kära syster har ju hjälpt mig ännu en gång att fixa till min blogg, med designen osv. motprestationen var att jag lovade henne att komma igång med skrivandet på min blogg igen.. Som ni ser så har jag inte skrivit så mycket på jus denna blogg. Jag hade en egen blogg tidigare på min egen hemsida www.linaw.se gå gärna in och kika på mina tidigare inlägg..;)
Anledningen att jag hoppade in här på blogg.se var ju för att jag inte rikigt kunde bemästra min egen blogg utan måsta fråga om hjälp hela tiden.. Så nu ska det vara ordnat!

Jag har iallafall skaffat jobb nu (satt arbetslös ett tag innan och började se)! Jag sitter som säljare på ett företag på medborgarplatsen och trivs som fisken i vattnet.. Jag och Dennis håller på att leta boende för fulla muggar och åker på visningar dagarna i ända! Mitt liv har fått lite rullians och det känns jätte bra..!!!

Så.. det jag kan lova nu är att jag kommer att uppdatera bloggen mycket mera! Sen kommer jag även att fylla bloggen med fräscha bilder (en bild säger mer än tusen ord)!

Hoppas att ni kommer att trivas med min nya blogg..!

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela