LINA

Kära dagbok..

Bröllopet.. Vilken underbar dag!

Publicerad 2009-08-31 10:18:05 i dagbok

Oj vilket underbart bröllop vi var på i Lördags! Det var verkligen topnotch! Hehe.. Dennis sa "Nu har vi verkligen någonting att leva upp till!" Haha..

Ja, det verkligen någonting speciellt.. Vigseln hölls utomhus i Dalarögårds trädgård! Middagen va någonting utöver det normala, åsså alla dessa vackra tal! Min marscara höll inte länge kan jag berätta.. Det räckte med att se vackra Mari komma fram bakom gräskullen, vit som en ängel! OMG.. Det går inte att beskriva!

Typiskt av mig så ville jag inte missa någonting av bröllopet, så kameran låg i barnavagnen heeela dagen och kvällen..:S DUMT! Men men..

Nej, nu har jag inte tid att sitta här och skriva.. Måste iväg till BVC med Casper på 4 mån kontroll!! Wish us luck!

Tattoomässan, Formex, åsså bröllop på det..!

Publicerad 2009-08-28 13:40:53 i dagbok

I helgen så är det full rulle verkligen!

Jag funderade ju på att gadda mig på tattoo mässan idag, men jag tror inte att jag kommer att hinna eftersom att jag har en så seeeg gubbe till pojkvän.. Har suttit och väntat på honom i snart tre timmar, men just nu så ligger han på soffan och sover.. Casper sover också, så jag har sprungit runt här och diskat, tvättat städat.. Måste passa på när min underbara sover (Casper alltså!) Hehe

Nej, jag tror inte att jag kommer att hinna med Formex mässan iår, eftersom att man måste bli inbjuden av en utställare för att kunna komma in.. :( Åsså kostar det 200:- och jag som ska spara pengar!

Måste prioritera!
Jag hatar att prioritera!


Nej, nu ska jag ta och planera lite mera.. Jaa.. Det har jag inte berättat...

Jag ska, eller rättare sagt VI ska, ha dop för Casper! Jag håller på att ringa till en präst för att se när det finns tider, men det är inte lika lätt som det låter.. Jag har hållt på å ringt i snart två dagar och lämnat meddelande, men ingen som ringer tillbaka.. Är det så stressigt att vara präst?

Jag har kommit en bit in på planeringen, såhär ser det ut hittills:
Jag har skrivit en gästlista (som borde kortas ned en aning)
Jagat präst!
Sen har jag skissat lite på dopinbjudningar
Dukningen
har jag en svag aning om hur jag ska göra
Bodil ska troligtvis sy en dopklänning (eller så hyr jag en av kyrkan för 200:- ?)
Jenny ska fotografera (fast det vet hon inte om ännu!)
Någon stackare ska ju spela/sjunga för oss i kyrkan också.. Nån frivillig?
Sen vet jag inte om man ska ta "efter-dopet-fika" här hemma, eller om man ska ta det i någon lokal? Har kikat runt lite på nätet och enligt de flesta så är det tradition att ha fikat hemma efteråt! Det tycker jag låter som en bra idé!

Finns det någon där ute som har några tips på hur man går till väga när man har dop så är jag väldigt öppen för förslag!

Nej, som sagt, nu ska jag ta och fortsatta jaga min präst!

Luleborna drar till Turkiet inatt..

Publicerad 2009-08-25 22:50:13 i dagbok

Dagen började med att Casper sket ner hela sig själv och lite till... Sen vaknade vi allesammans och käkade frulle.. Jag och Emma bestämde oss för att käka lunch inne på Hermans (en vegetarisk buffé, som är asgod!) i stan!

Senare på eftermiddagen, efter en hel del strosande på stan, for vi hem för att sedan åka till Erika och Jensa i blomsterbutiken..! Erika har precis öppnat sin blomsterbutik (Blomstrande Ting, som för övrigt är världens mysigaste och bästa blomsterbutik!) Vi for allihopa till Kobs (gamla Waras) och käkade lite thaimat till middag, eftersom att Emma och Kristina bjöd oss på middag igår, så beslöt dennis sig för att bjuda tillbaka på middag idag och eftersom att Dennis inte hade någon större lust att laga mat så blev det köpmat! ;)

Eftersom att Emma redan lovat mig och baka bröd och lära mig detta, så har vi nu stått och gjort det.. Lite sent att baka bröd den här tiden kanske, men inte tror jag att brödet blir sämre för det.. Hahaha
Detta är ju för övrigt sista dagen på Lulebornas vistelse här hemma hos mig i Sthlm.. Inatt så far dom vidare till Turkiet..:( Jag och Casper tar oss alltså en liten repa till Arlanda inatt för att släppa av brudarna!

Det har varit så roligt att haft tjejerna här, och det kommer att bli lite tomt nu när dom åker..:(

Vilken kanonkväll det blev....

Publicerad 2009-08-24 23:22:58 i dagbok

Kräftskivan blev heeelt suvverän!

Jag är kanonnöjd med kvällen, och det verkar som att gästerna tycker likadant! Grannarna kom förbi och alla (eller iallafall väldigt många) vänner kom förbi och käkade och festade! Det blev en väldigt lyckad kväll! Jag hade ju tänkt att ta fram kameran och fota under kvällen, men jag hann liksom inte.. Det skulle ju fixas med mat, mingel och mycket mer.. Så jag hann knappt säga hej, så var kvällen slut?

Dagen efter va inte heller så farlig (säger jag som va nykter kvällen innan..)
Vi blev uppringda av Richard som undrade om vi ville komma till skyttebanan och skjuta lite pistol med honom! Javisst, varför inte? Vi bowlade.. Alltså skjöt ner bowlingkäglor med pistolerna! Det va asskoj! Casper va med också, så att vi äntligen kunde använda hans nya hörselkåpor! Haha

Senare på söndagseftermiddagen så fick jag ett samtal av "Lule-Orsa-Emma".. Hon och hennes mamma har tydligen blivit strandsatta på Arlanda i väntan på att få åka till Turkiet.. Flygbolaget hade i sista sekund bestämmt sig för att strejka, så där satt dom och inte visste vart dom skulle ta vägen... Dom hade ju ingen större lust att fara hem igen för att sedan åka tillbaka till Sthlm för en ny resa..

Så Emma tog sitt förnuft till fånga och ringde till mig!!! Hihi

Nu ligger dom och sover i Caspers rum och jag sitter här i soffan och läser lite och uppdaterar bloggen (vilket verkligen var på tiden!)

Idag så drog jag, Emma, Kristina (Emmas mamma) och Casper till centrum och shoppade lite kläder som jag ska ha på mig inför bröllopet på lördag!

Nej, nu sprang klockan iväg och blev jättemycket ser ja.. Måste sova och orka med morgondagen! Emma har lovat att baka bröd med mig!! Nej, som sagt.. Natti natti

Mycket förberedelse!

Publicerad 2009-08-21 12:22:47 i dagbok

Igår och idag har jag haft fullt upp med att fixa inför Kräftskivan! Vi har ju haft den här kräftskivan i alla dessa år när jag har varit tillsammans med Dennis, men han har ju haft den i 11 år nu..!

Det ska bli så roligt att visa vårt hus också för alla som inte varit här och sett hur vi bor!!

Nej, nu hinner jag inte skriva mera!

Hej hej

Vad har jag gett mig in på egentligen??

Publicerad 2009-08-18 16:25:28 i böcker

Jaha.. Nu har jag precis smackat ihop boken Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson.. Shit vilken jävla bra bok! Spännande ända in på sista bladet!




Efter att ha läst Stieg Larssons böcker så har man ju satt ribban ganska högt inför nästa bok jag ska sätta tänderna i.. Jag köpte ju Shantaram på bokhandeln sist, så nu tänkte jag sätta mig ner med en kopp kaffe och börja beta av fanskapet! Jag har aldrig läst en så tjock bok någonsin, så nu är det bara att hålla tummarna att jag inte tappar gnistan för läsandet bara för att boken är så gigantisk!!!

Finns det någon där ute som har läst boken, vad tyckte du?




Bilderna är tagna från google

Barnrummet

Publicerad 2009-08-17 15:01:38 i dagbok

Jag sitter och surfar lite och kollar på lite olika stilar för Caspers blivande rum.. Är det någon som har nån bra sida man kan titta på?

Nyyy vagn!!!

Publicerad 2009-08-17 13:36:18 i shoppat

Nu har jag hittat min nya vagn (på blocket.se såklart!) ;)

Jag tror att den kommer att passa oss perfekt! Har alltid velat ha en trehjuling och att den ska vara lätt att ta med sig i bilen och inte ta sååå mycket plats..

Voala!




Vad tycker ni? Visst är den snygg.. Jag kommer förmodligen att få hem den imorgon om allting går som det ska!!! ;D

Jobberi jobbera!

Publicerad 2009-08-16 18:34:07 i dagbok

Igår höll vi på som attan att rensa upp lite på tomten och fixa och dona!! Jag byggde til och med en ställning för våra soptunnor att stå på! Bra va?

Dennis och grabbarna kom VÄLDIGT långt ute i gäst-stugan också! Det blir såååå himla fint med spåntväggarna som vi ska ha i köket och i hallen!! Bilder på det kommer senare.. Kanske jag ska göra flera FÖRE/EFTER bilder med gästhuset?

Aja.. Annars så har det inte hänt så mycket mera.. Jag donar mest runt på tomten och så just nu.. Sitter även framför blocket.se och kollar barnvagnar.. som vanligt! ;)

Är det någon som har en vagn som dom vill rekommendera, helst trehjuling!!

God morgon!

Publicerad 2009-08-14 10:54:36 i mitt liv i bilder

Nu sitter jag och läser igenom lite recept på hur man bakar sitt eget bröd.. Är det någon där ute som har ett favoritrecept, så är ni mer än gärna välkommen att presentera det för mig..! Hehe

Igår så var jag, casper, sara och robert ute och gjorde storstan! Sara och Robert sov här nämligen natten till igår.. Dom har semester och gör en liten roadtrip genom vårt underbara svealand.. Så det var roligt att dom kom och hälsade på!!! ;)

Trodde faktiskt att det skulle vara jobbigare att ta sig runt i stan med buss och tunnelbana, men det gick faktiskt VÄLDIGT bra! Det finns så många hjälpsamma människor där ute, så man behöver inte alls vara rädd för att ställa bilen hemma en dag och faktiskt ta bussen! Det var rätt skönt måste jag erkänna!


Vilket bombnedslag!

Publicerad 2009-08-12 13:17:51 i dagbok

Hehe.. Nu har jag inte skrivit i bloggen på ett par dagar, så vad gör jag? Jag bloggbombar er med asmycket inlägg istället! Haha.. Det blir liksom att man försöker att kompensera det man inte skrivit på några dagar.. Hehe!

Idiotiskt?

Tripp trapp trull..

Publicerad 2009-08-12 12:55:11 i bebistider

Ja, vad säger man! Haha.. Lilla trull får bakläxa att träna nacken en aning tror jag bestämt! Haha



Michelle, Ebba och Casper



Michelle och Casper

Brevlådan är full av överraskningar denna vecka!

Publicerad 2009-08-07 15:04:10 i mitt liv i bilder



Finns det någonting bättre än att hitta sin favorittidning i brevlådan efter nästan en hel månads väntetid ?

Fick också mera grejjer skickade till mig idag från kaffebrus.com ! Jag skickade efter en fjärrutlösare och ett UV-filter också.. Måste bara passa på att rekommendera denna underbara webbshop ! Snabba leveranser, bra service (en lins hade gått sönder i frakten igår, så då skickade dom mig en ny!) FRAKTFRITT inom Sverige! Kan det bli bättre ?

Måla måla måla...

Publicerad 2009-08-05 21:26:59 i hus & hem

Idag så har jag och Joanna stått och måla plankor heeela dagen ! Fy fan va vi har målat ;)




Plankorna ska alltså sitta på väggarna, i köket, i gästhuset !

Shoppat idag !

Publicerad 2009-08-04 22:49:56 i shoppat

Jag och Jenny har varit och shoppat idag (igen) !




Vi for till Farsta, och jag hittade lite smått och gott på Lindex och Indiska.

En body till Casper med MUMIN på ! - Lindex
Ett par solglasögon till Casper - Lindex
Två Buddha statyer - Indiska
En Buddha-rökelse-hållare - Indiska
Rökelser (lavendel) - Indiska

Huset

Publicerad 2009-08-04 11:05:01 i hus & hem

Äntligen så fick jag till det.. Efter mycket om och men så fick jag till den bilden jag ville ha! Syrran hade gjort såhär på en bild när vi va och shoppade på IKEA här om dagen! Coolt va ?


Före och Efter

Publicerad 2009-08-02 23:13:39 i hus & hem

Jag håller ju på att göra om vår sovrum en aning.. Så här ser det ut hittills..
Bilderna blev inge bra eftersom att jag va så desperat att uppdatera min blogg nu på kvällskvisten eftersom att jag inte hunnit gjort det på ett tag.. Jag LOVAR att ta bättre bilder senare!!!


FÖRE



EFTER





Helgens bravader

Publicerad 2009-08-02 23:05:43 i dagbok

Ja, denna helg har ju faktiskt varit väldigt händelserik måste jag säga! Jag och Jenny har varit på IKEA, Dennis och grabbarna har snickrat och haft groggkväll! Hehe

I fredags så hade vi som sagt grillkväll här hemma hos oss! På lördagen så ville jag på IKEA för att göra klart mina garderob som jag vill ha den, sagt och gjort.. Jag ringde Jenny och frågade om hon ville följa med mig på IKEA och vad fick jag till svar.. SJÄLVKLART! Hehe

På IKEA hittade jag lite allt möjligt..
Gardiner till sovrummet (vita såklart!)
Mattor att lägga på vårt obehandlade trägolv
Lite plastblommor
Trådbackar till garderoben
Helkropps-spegel
Sen va det nog inge mera! Inte som jag kan komma ihåg iallafall ;)

I dag så har vi bara tagit det lugnt! Vi köpte mat på kiosken och for hem och kollade på film tidigare idag!
Nu har vi precis kommit hem ifrån Dennis föräldrar efter en grillmiddag!

Mycket grillat blir det ;)

Grillkväll !

Publicerad 2009-08-01 12:15:42 i mitt liv i bilder

Igår så stod jag och dennis för en grillkväll för våra underbara vänner! Hur mysigt som helst.. Vi bjöd på entrecot med klyftpotatis och hallomiost, och till efterrätt så gjorde jag små chokladpuddingar med grädde och hallon/rödvinbär (som jag plockat själv ute i trädgården såklart!)




Jag använde inte kameran så flitigt igår eftersom att jag hade rätt så fullt upp med maten och så.. ;) Lillasyster däremot var väldigt flitig med kameran så håll utkik på hennes blogg efter bilder från kvällen ! entjejistorstan.blogg.se

Jenny tog med sina macrolinser också, men dom passade inte på min kamera eftersom att jag har ett större objektiv än henne.. Såå.. Nu måste jag ju köpa egna ;) Hihi

Tack för en underbar kväll allihopa !

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela