LINA

Kära dagbok..

Lill killen!

Publicerad 2009-01-29 13:09:24 i bebistider

Jag och Dennis var på Tittut Ultraljudsteknik i morse där dom erbjuder Ultraljud i 3D.. Detta är resultatet! Jätte sööööt! Nu längtas man verkligen!!!




IKEA

Publicerad 2009-01-28 09:41:24 i hus & hem

Jag och grabbarna va och surrade runt på IKEA igår.. Alltid lika roligt att springa runt och kika.. Synd bara att grabbarna hade så jävla bråttom.. Haha!






Gårdagens outfit...

Publicerad 2009-01-27 12:55:52 i mitt liv i bilder

Eftersom att det blev lite stressigt på jobbet igår och jag inte kom hem förrens halv ett inatt så hann jag inte ladda upp någon outfit som jag lovade, men här kommer den..:D

stress stress stress

Publicerad 2009-01-26 13:00:05 i dagbok

Jaa.. Som ni förstår så har jag det lite stressigt just nu med jobbet.. Vi har en kampanj som är heeelt gaalen, och jag tjänar mer än någonsin.. Därför är det lite tyst här inne.. Men jag har inte glömt er! :D

Det kommer en dagen outfit lite senare!

Kramar

Dagens outfit

Publicerad 2009-01-21 15:01:48 i mitt liv i bilder



Leggings - Gina Tricot
Benvärmare - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
T-shirt - Bangkok


Fan.. Jag skulle kunna ta betalt för att göra så mycket reklam för Gina Tricot nu för tiden.. Köper alla mina kläder där eftersom att de är dem bästa på att leverera "töjbara kläder"..! Det gillar vi!!

Läxa - FRÅGOR, FUNDERINGAR OM NYFÖDDA

Publicerad 2009-01-21 08:25:40 i

Jag och Dennis ska till MVC senare idag på föräldragrupp. Och jag kom på att vi fick faktiskt en läxa sist vi var där..

Vi har fått ett papper där vi ska skriva ner:

Frågor funderingar om det nyfödda barnet till BVC-sjuksköterskan!

Jag har ju HUR MÅNGA frågor som helst, men nu när jag sitter med pennan i handen så står det bara still! Snälla hjälp mig! Skriv lite frågor så besvarar jag dem i bloggen senare!

Seriöst!

Publicerad 2009-01-20 12:59:18 i mitt liv i bilder

Sitter på jobbet nu och har precis haft lunch! Tänkte att jag skulle skriva någonting vettigt, men jag kommer inte på nått?

Vad tycker ni om mina nya dojjer förresten?




Byggare Bob!

Publicerad 2009-01-19 22:28:19 i hus & hem

Ikväll har vi (jag, Dennis, Micke och Jimmie) fixat lite med isoleringen ute i gästhuset.. Jag lagade mat och höll sällskap medans grabbarna snickrade.. Dagens middag blev makaroner med baconröra!

Jag förstår inte.. Bilderna blir verkligen jätte tråkiga med min mobiltelefon! Jag måste ta och skärpa mig när det gäller fotograferingen! Jag har ju faktiskt en riktigt fin kamera (Canon 400D 17-85 mm) Anledningen till att jag inte fotar så mycket tror jag beror på att jag inte har någon bra kameraväska till den.. Jag har bara en gamal stor och klumpig väska!

Aja.. Sluta fjompa mig nu! Va nöjd med det jag har istället!

Junior!

Publicerad 2009-01-19 12:51:00 i

Haha.. Hittade denna site, där du kan ladda upp en bild på dig själv och din partner och sedan tar datorn fram en bild på er blivande bebis.. Haha.. Detta är alltså resultatet av mig och Dennis..!!

Vi får vänta och se hur likt det blir i verkligeheten!

På jobbet!

Publicerad 2009-01-19 12:30:48 i dagbok

Sitter på jobbet och har precis käkat lunch! Det blev hemmagjord snizel med potatis och rödvinsåsen från igår.. Mums!

Jaha.. Måndag igen.. Vad ska ni hitta på idag?

Söndagsmiddag

Publicerad 2009-01-18 16:44:35 i mitt liv i bilder

Sitter och väntar på att Dennis ska bli klar med middagen.. Han skulle promt laga snitzel..! Här står han och "bankar" köttet..





Jimmie och Mattsson spelar flipper medans dem väntar på maten! 



Jag fick i uppgift att doppa köttet.. Först mjöla, sen ägga/mjölka och sist ströa!



Resultatet! Mums ;)

Firmafest!

Publicerad 2009-01-16 16:53:50 i dagbok

Nu är det inte långt kvar! Vi ska iväg på Ballbreaker med jobbet.. Jag har själv ingen aning om vad det är för någonting, men mina kollegor säger att det är asroligt..! Kommer förhoppningsvis att ta lite bilder med min nya mobiltelefon..! Hehe!

www.ballbreaker.se

v. 26 +6 och 10 kg tyngre

Publicerad 2009-01-16 12:36:10 i bebistider



Fyyy faan!


Imorse så var jag och Dennis på MVC för en undersökning, för att kolla att allting står rätt till med magen och så.. Idag så var det första gången som hon mätte magen på mig :) Det såg bra ut sa hon.. Jag ligger jäms med "kurvan" som man ska..

Nu kommer utmaningen tänkte jag, när hon ber mig ställa mig på vågen.. WHAT? Jag har gått upp 10 kg.. Shit det här kan inte stämma, säger jag.. Dennis och Barnmorskan bara skrattar..

(Vafan skrattar ni åt? Visste ni redan det här? Varför har ingen berättat det för mig? Syns det väl? Försöker ni göra narr av mig? Era jävlar...)

Hehe.. Skrattar jag lite nervöst, medans jag väntar på att hon ska kläcka ur sig och säga att även detta är helt normalt.. Men istället så säger hon att "alla är vi olika, vissa människor går upp mycket och andra mindre...bla bla bla" "Man ska försöka att hålla sig till sina normala matvanor och inte lockas av frestelserna.. bla bla bla"  Dennis ser på mig att detta tar väldigt hårt, och säger lite förskynt att det syns ju liksom inte på mig, utöver magen förstås.. ;)

(AAAAAHHHH!!!!!! Menar du att jag är fet? Jag har fan inte ätit godis och skit.. Jag har fan vart asduktig och hållt mig till mat. Lagom med mat..)

Jag vet att man inte ska bli så upprörd över att man går upp i vikt under graviditeten, men va fan! Vem blir inte det liksom? 10 kg på 6.75 månader.. Det är fan inte kul.. Och värre blir det sen när ungen väl är ute och man inte längre har någonting att skylla på. Det är bara att hålla tummarna att kilona försvinner lika fort som dom kom...

Middag och filmtajm

Publicerad 2009-01-15 19:20:03 i dagbok

Har precis moffat makaroner och köttbullar.. Mums.. Nu är det dags för film! Köpte förresten de nya ostkrokarna/ostbågarna med chilismak! Smakar exakt likadant som vanliga..! Så det är ingenting att hänga i julgranen! Bara så ni vet.. ;)

Snorigt värre

Publicerad 2009-01-15 09:16:58 i dagbok

Sitter på jobbet nu och försöker för glatta livet sälja på folk en massa abonnemang så att jag gjort lite nytta idag.. Kunder i andra luren lär ju fundera när dom hör mig.. Snorig som fan och rätt slö.. Haha!
Men det ska nog gå bra! Hehe..

Föräldragruppen

Publicerad 2009-01-14 20:44:25 i bebistider

Idag har vi vart på föräldragruppen! För er som inte vet vad det är, så kan jag förklara lite kort att man sitter i en ring hos MVC (Mödravårdscentralen) tillsammans med andra blivande föräldrar och diskuterar barn, födsel m.m.

Dagens ämne var då smärtlindring och det fanns väldigt många olika invändningar i just detta samtalsämne.. Det var någon som sa att dom verkligen inte ville ha smärtlindring, eftersom att förlossningen ska vara så naturlig som möjligt. En annan sa att man självklart ska ha bedövning, för varför ska man ha ont i onödan när det finns hjälpmedel.. Jag vet inte riktigt hur jag ställer mig till allt detta.. Jag tror att jag vill ta det lite pö om pö. Jag vill gärna känna av lite först, hur ont det verkligen gör, och bestämma utefter det.. Barnmorskan berättade om lustgas, vilket jag absolut kommer att testa! Det verkade riktigt skoj! Men men.. 

Vad tycker ni om smärtlindring under en förlossning?

Aja.. Jag måste också berätta att jag och Dennis verkligen har hamnat i en grupp där man kan diskutera och så i.. Fast första mötet visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta.. Alla skulle ju presentera sig men namn, yrke, vart man bodde och när man ungefär va beräknad och om man hade fler barn sedan tidigare osv.. En kort presentation av sig själv helt enkelt.. Självklart så fick jag börja.. "Lina heter jag och har bott i Älta i tre år, men har precis köpt ett hus i Haninge, Gudö. Jag jobbar som säljare och detta är mitt första barn. Vi är beräknad till den 17:e april.. Bla bla bla.."
Dennis sa ungefär samma sak, fast han jobbar som programmerare.. Sen kommer vi till paret som sitter bredvid oss.. "Jag heter "Olle" och jobbar som överläkare på Blablabla..".. "Mitt namn är Eva" och jag jobbar som sjuksköterska på huddinge sjukhus" Nästa par: "Jag heter då "Kalle" och jobbar som jurist.. bla bla bla.." Vi har alltså två läkare i gruppen och tre sjuksköterskor..? Haha! Då känner man sig lite sådär mindre påläst.. Hehe Men det verkar ändå som att alla är pigga på att fråga en massa och diskutera..

Nästa gång så ska vi prata om Psykoprofylax..? Andningsmetods tjofräs som ska underlätta under förlossningen.. Spännande!

Vad har ni haft för er idag?

Namnförslag!!!!

Publicerad 2009-01-14 15:48:08 i bebistider

Hej hej!

Jag sitter hemma framför datorn idag, eftersom att jag hade feber imorse och känner mig allmänt förkyld.. Jag kom och tänka på att jag och dennis endast har två namnförslag på den lille.. Casper och Kevin, men tänk om det varken blir en Casper eller en Kevin som pluppar ut..? Vad gör vi då? Jag vill ju inte att ungen ska vara namnlös jätte länge bara för att jag och dennis inte kan komma överrens..

Det får ju inte vara ett namn som står en alldeles för nära, alltså nån kompis eller så.. Det får heller inte vara ett namn som man assosierar till någon dum i sin barndom eller så te.x mattelärarenm eller nån elak klasskompis...

Det är verkligen jätte svårt.. Jag har suttit och kollat igenom hela webben snart tror jag!

Hittills har jag fastnat för:

Casper
Kevin
Simon
Ted
Leon
Lion
Vilde
Benjamin
Devin
Max
Jon
Jonathan
Zack
Oliver
Edvin
Alvin
Chris
Joakim
Morgan
Noah
Adrian

Och om det mot all förmodan skulle bli en flicka:

Noralie
Vilja
Jolin
Nomi

Vad tycker du? Kom jätte gärna med egna förslag..

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela