LINA

Kära dagbok..

Mitt skrivbord!

Publicerad 2008-10-29 22:05:26 i mitt liv i bilder

I brist på annat att skriva om medans jag lägger in lite ny musik i mobilen så lägger jag upp en bild på mitt skrivbord... Fint va? Hur ser det ut på din arbetsplats?




Ja.. Det är en Allt i Hemmet tidning du ser.. Vad förväntar du dig? Jag har ju precis köpt hus!





Utsikt från vårt kontor... Hela vårt kontor är inglasat så man ser ut över heeela stan! Übernice ;)

Min vagina (inifrån)!

Publicerad 2008-10-29 21:42:02 i bebistider

Haha..! Jag visste ju inte vilken vecka jag va i själv när jag fick reda på att jag va på smällen.. Då fick jag göra detta ultraljud.. Spännande! Inte för att man såg så mycket, men barnmorskan sa att hjärtat slog och allting såg bra ut, så jag får helt enkelt lite på det! Hehe..


Tjockis!

Publicerad 2008-10-29 21:37:21 i bebistider

Kolla in magen! Bilden är tagen i lördags, då jag alltså va i v. 14+5 typ....
Jag kännde precis att bebisen rörde på sig i magen.. Det känns som en mört simmar runt där inne.. Riktigt häftig känsla! Jag skickade ett sms till Dennis när det hände. Han blev jätte glad..! ;)


Bloggar med mobilen!

Publicerad 2008-10-29 21:18:14 i dagbok

Testar lite för att se hur det blir när jag bloggar med mobilen.. Jag ska försöka lägga in en bild också.. Men vi tar en sak i taget!

BOND PREMIÄR

Publicerad 2008-10-29 20:17:19 i dagbok

Hej hej allihopa!

Imorgon ska jag, tillsammans med mina kollegor, gå på BOND PREMIÄREN..! Det är Sony Ericsson som bjudit in företaget som jag jobbar för.. :D AS roligt..! Jag hade dock ingenting som skulle smälta in på röda mattan, så jag tog en svängom på Götgatsbacken och hittade en underbar klänning på Ginatricot och supersnygga stövletter på H&M som jag panikshoppade! Jag blev rätt nöjd faktiskt..! Tyvärr så lämnade jag kläderna på jobbet, eftersom vi ska ha konferens osv. på jobbet imorgon. Så bilderna har jag tagit från google! 
Längtar.....



FATBOY

Publicerad 2008-10-23 10:48:23 i dagbok

Åhh.. Dessa underbara kreationer har jag gått och suktat efter länge.. Tänk när jag fyttar in i huset, då ska jag faktiskt unna mig att införskaffa mig min egen Fatboy..:) Längtar!!!

Filmkväll på Brevik!

Publicerad 2008-10-22 11:22:01 i dagbok

Igår fick jag ett sms av min älskade Cissi som bjöd in på filmkväll ute på Brevik! Hon är allt för mysig Cissi..:) Sex and the City var kvällens film, men vi kom inte så långt.. Hihi! Vi tittade på Desperate Housewifes (vårt favvo program) och moffade Ben&Jerry´s och grönsaker med dipp.. Mums.. Vi moffade så jag höll på att kräkas på vägen hem.. Typiskt!

Så eftersom att det inte blev någon Sex and the City, så tar vi det ikväll istället! Mysigt!

Vi hörs senare!

NY BIL!!!

Publicerad 2008-10-20 12:41:17 i dagbok

Igår vaknade jag upp till Dennis och Jimmie, vars bakfylla gick ut på att hitta en ny bil till mig och Dennis.. Dom hittade en Volvo V40 As fräsch! Vi bestämde oss för att köpa den på direkten..! Det som var lite knepigt var ju att bilen stod i Oslo..! Hehe..! Äsch tänkte vi och satte oss i bilen och for till Norge i går eftermiddag..! Sååå.. idag är jag rätt trött faktiskt, vi kom hem 05.30 imorse.. Men jag är jäätte glad över vår nya bil!!!!

Denna bild har jag hittat på Google.

Hjärtljud

Publicerad 2008-10-17 12:10:16 i bebistider

Igår så åkte jag till mvc och lyssnade på hjärtljuden på bebben för första gången. Det var heelt otroligt! Både jag och dennis höll på att ramla av stolen/sängen när vi först hörde den jämna, dunkande takten.. Nu känns allting mycket verkligare! Det känns ju lite läskigt också, att jag faktiskt har en livs levande människa inne i magen liksom! Coolt! Jag fick även veta att jag är i vecka 13 +3 (Alltså vecka 14..)

Det är ÄNTLIGEN fredag och jag ska bara ta det lugnt HELA helgen, jag har lovat att hjälpa min kompis Cissi att snickra ihop deras altan! Så det ska jag göra, men sen.. sen blir det bara lugna puckar..! I hope!

BARNVAGNSTRÄSKET

Publicerad 2008-10-16 20:36:56 i bebistider

Nu sitter jag här på blocket och är heeelt chockad över hur många olika barnvagnar som finns att välja bland.. Det är allt ifrån kombivagnar till syskonvagnar och jag bara sitter och kliar mig i huvudet.. Vad ska jag ha då? Tänkte först bara fråga nån kompis som fått barn om jag kan låna en vagn, men man kanske vill ha en egen ändå.. Aja.. Nu sitter jag här iallafall som ett frågetecken och surfar barnvagnar..!

Se upp där ute, snart deltar även jag i dem populära barnvagnsracen i Stockholms köpcentrum.. HAHA !
 

HUSET

Publicerad 2008-10-16 13:01:53 i mitt liv i bilder

Här kommer lite bilder på huset.. Bilderna är tagna av mäklaren, så det är inte sååå jätte bra kvalité!



GRAVID - NYTT HUS

Publicerad 2008-10-16 12:03:51 i mitt liv i bilder

Ja.. Som ni ser så har min kära syster (ännu en gång) gjort ett tappert försök att få igång mitt bloggande med hjälp av lite ny design på bloggen! Vad tycker ni? Visst är den fin!

Och som ni förstår så har nu den stora nyheten kommit fram.. Jag är gravid!!! 
Det känns jätte bra och jag och dennis är verkligen jätte glada! Det var inte riktigt planerat, men nu är det som det är och jag skulle inte kunna vara lyckligare!

Det har hänt mycket nu på senaste tiden (vilket har gjort att jag inte haft så mycket tid över för bloggen!) Jag och dennis har köpt hus!! Hehe.. Huset är heeeeeelt underbart. Vårt drömhus! Jag kommer att lägga in bilder på det senare! 

Som sagt.. Gravid, nytt hus.. Jag ni förstår, mitt liv är verkligen heeelt galet just nu!
I love it!

Hörs senare.. Nu måste jag jobba!

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela