LINA

Kära dagbok..

Feber, snor och hosta!

Publicerad 2010-06-28 20:23:27 i casper

Idag har jag och Casper bara varit inne och tittat på teven och lekt.. Stakarn har åkt på en rejäl förkylning, så det rinner i ögon och näsa och hostan vägrar att ge med sig.. :(

På eftermiddagen så fick vi en tid hos farbror doktorn för att se att det inte var lunginflammation eller liknande, och det visade sig att det bara var en vanlig, men väldigt envis förkylning!
vecka 26+5

Publicerad 2010-06-23 17:11:28 i bebistider

Shit vilket väder det har bjudits på idag..!

Jag och Casper fick besök på förmiddagen av Ebba som bor granne genom skogen hos oss! Hennes mamma skulle iväg en sväng, så Casper blev överlycklig av lite sällskap! (Det skiljer sig två-tre veckor mellan dom bara)..

Sen var det dags för MVC (Mödravårdscentralen) för att se hur bebis version 2.0 har det där inne i magen!
Casper blev alldeles till sig när han fick höra lillasysters hjärtljud på högsta volym i det lilla undersökningsrummet! Pappa D var också med denna gången eftersom att han hade en läkartid nästan samtidigt.. (Han och en kompis skulle "fylle-skojjas" varpå D halkar på gruset och knät ger vika..) Så nu haltar han också!
Mätte magen gjorde vi också.. Barnmorskan: "Ååå.. magen växer så bra så!" Jag: "Ehh.. Vad bra då!" Sen säger barnmorskan med vänlig röst att jag ligger "precis på medel.." - Pjuu..
Fick det också bekräftat att jag nu är i vecka 26+5 <3

Snart ska jag åka iväg på tjejkväll tillsammans med svärmor i skrubba! Det är REA på VILA kläder upp till 70% :D Kan inte bli en bättre dag !!

Casper springer !!

Publicerad 2010-06-22 13:35:33 i casper

Måste bara skynda mig (medan busen sover..) att lägga in den här underbara bilden på Casper som jag tog idag när vi var ute och lekte !

Hmm..

Publicerad 2010-06-22 12:45:34 i casper

Som jag berättade igår så var ju världens bästaste lillasyster hit och spenderade dagen tillsammans med Casper och mig!

Här sitter moster och visar Casper en massa olika klipp från youtube.com !


Lektion i Photoshop !

Publicerad 2010-06-21 13:38:51 i mitt liv i bilder

Min bästaste systeryster Jenny är här hemma hos mig idag och vi sitter och pysslar lite framför datorerna.. Hon framför sin och jag framför min.. Väldigt socialt ;)

Just nu så sitter Ebba och Casper och leker med varanndra så snällt på golvet, så då hinner jag göra ett litet kort inlägg på min bild på sötnosarna..

Det är såklart Jenny som hjälpt mig med lite tips och trix för att göra bilden bättre i Photoshop!!

Jävla skiiiit!!!

Publicerad 2010-06-20 22:31:46 i kreativt

Ååååå vad jävla jobbigt det blev att renovera ett rum helt plötsligt! Gaaahhh... Blir ju aldrig klar!

Spackla, slipa, spackla igen...

När jag sätter igång med ett projekt så ska det bara rinna på och bli klart på en gång, annars blir jag uttråkad och projektet läggs på is!

Nej, jag ska inte klaga.. Jag gör det ju för en bra anledning...

Min lille Roooo ska få ett eget rum, och tänk vad glad han ska bli! ;)

Nu ska jag sätta min och surfa runt och leta efter lite ideér till inredningen i rummet!

Nån som har en bra sajt att få insperation ifrån?

Shoppat!

Publicerad 2010-06-18 22:44:58 i shoppat

Nu har jag äntligen tagit tummen ur och shoppat på mig ett skal till min älskade Iphone!

Vad vore världen i all sin glans om min Iphone inte fanns?

Produkterna har jag hittat på www.kaptenx.comLina renoverar!

Publicerad 2010-06-18 13:05:09 i kreativt

Sitter och pillar lite granna på datorn eftersom att krafterna tagit slut i armarna efter allt spacklande och slipande.. Jag kom ju på den briljanta ideén att göra iordning Caspers rum!!!

Jag ville ju klutta på lite färg och lägga golv så skulle det vara klart sen, men då visade det ju sig att man måste spackla och slipa och grejja innan.. Jobbit! Men det går bra ändå.. Ett litet steg i taget, eftersom att Casper gärna vill vara med och hjälpa till...

Jag kommer att lägga in före och efter- bilder på projektet lite senare ;)

Min `nya` vagn!!

Publicerad 2010-06-11 13:45:49 i dagbok

Igår så var jag och systeryster till Blomstrande Ting och fotograferade till hennes hemsida..

Efter det så drog vi vidare till moster Petra i Årsta Havsbad och hälsade på.. Det var då jag fick min underbara skönhet som jag verkligen läääängtat så efter!!

Phil & Teds vagnen!!!

Vilken underbar helg!

Publicerad 2010-06-07 23:00:04 i dagbok

Ååå vilken härlig helg det här har varit..!!

I Lördags så blev det en heldag inne i stan med kubb ute på Djurgården och sedan vidare till Grönalund ;)

Önskar att man hade helg hela tiden, iof så har jag det ju, men ingen annan som har det tillsammans med mig!

Hälsat på Dagmamman !

Publicerad 2010-06-02 16:21:06 i dagbok

Idag så tog jag och Casper tjuren vid hornen och promenerade bort till hans (kanske) blivande dagmamma.. Detta har vi funderat på att göra i snart fem veckor, men eftersom att det kommit så mycket saker emellan så har det legat lite på is.. (Det låter så mycket bättre så...)

Hur som helst.. Vi blev kvar i nästan 1 och en halv timme och snackade med henne.. Det känndes verkligen jätte bra och vi "klickade" direkt.. Nu har hon verkligen satt ribban högt för dagiset vi ska titta på till veckan (eller kanske kommande vecka..) Vi måste iallafall komma med ett svar till kommunen inom tio dagar hur vi ska göra :S

Nog om det!

Idag så tror jag inte att det kommer att ske så mycket mera i kalendern.. Men imorgon däremot så kommer Caspers Ex-låtsas-mormor (Pappas ex.) och Caspers morbror !!! Dom kommer rätt tidigt kl 09.00 + att jag har lovat Jenny att skjutsa henne till ett fotojobb i Segeltorp (andra sidan stan) på förmiddagen !

Det kommer att bli en fullspeckad helg med massa skoj !

 

Dagmamma VS Dagis????

Publicerad 2010-06-01 11:38:05 i dagbok

Nu sitter jag här med VÄRLDENS snällaste lillasyster som hjälper mig med att göra ordning mina broschyrer till Born To Be Wild..!!

Ringde till Kommunen idag och hörde efter hur det kommer att bli med plats till Casper osv. Då visade det sig att jag bara hade privata alternativ.. Alltså bistår inte kommunen med köhjälp.. Jaha.. Hmm! Hur gör man då? Varför får man ingen information om sånna här saker?

Jag fick iallafall ett kommunalt alternativ som jag har tio dagar på mig att svara på.. Så nu gäller det att leta bästa alternativet för Casper...

Dagmamma eller Dagis?

Vad tror ni?Hur som helst så tycker jag att man borde få mera information om barnomsorg än man får.. För det handlar ju ändå om att min guldklimp ska ha det så bra som möjligt!!!

Nej, nu ska jag leta lite inspiration till min broschyr!!!

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela