LINA

Kära dagbok..

Salem/Eugene/Florence/Road 101/Brookings

Publicerad 2009-11-12 04:17:52 i dagbok

Hehe.. Imorse när vi vaknade så va klockan endast 05.00 här i USA.. Jag, Dennis och Casper kände oss väldigt utvilade och satt faktiskt och väntade på att frukosten skulle öppna på vårt Motel.. Hur ofta händer det liksom?

Sedan dess har vi typ suttit i bilen hela dagen.. Självklart så har vi ju stannat en hel del, men också kommit en väldigt bra bit på väg ner!

Vi stannade bland annat till på en liten "diner" längs vägen och käkade lunch! Jag beställde givetvis en Double Cheeseburger och French Fries, medans Dennis gick på servitrisens rekommendation och tog en dagsens! Dagens va som en tjockare omelett med svamp, lök, bacon m.m. Jätte mumsigt!

Eftersom att vi åker längs kusten nu på en och samma väg, så blir det ju lite långtråkigt emellanåt, så Dennis bestämmde sig för att göra en avstickare från vägen.. Vilket gav GPS:en frispel ;) Men det gav oss en cool upplevelse!! Vi hittade nämligen en av världens mest vackraste Viewpoints! Det var precis längs med klipporna vid havet vid en fyr!! Jag har ju tjatat på Dennis hela resan om att jag vill se en fyr.. Så nu kan jag pricka av ännu en punkt på listan!!!

Just nu så sitter jag på vårt nya Motel i Brookings.. Vi tänkte att eftersom det blir så mörkt efter att solen gått ner så kan vi lika gärna stanna för natten.. Man ser ju ingenting annars.. Vi tittade på solnedgången längs vägen och stranden på vägen hit, och när solen gjort sitt för dagen så var det dags att ta in på närmaste Motel! Så det blev detta!! Det ligger precis vid havet och är skitfräscht och fint! Plus att dom har gratis internet.. Det verkar som att de flesta Motel/Hotel/Guesthouses har gratis internet nu för tiden!! Vilket är asbra!!!

Vi har precis varit iväg på en liten steakhouse restaurang och tryckt i oss alldeles för mycket mat, så Dennis ligger utslagen och deckad på sängen tillsammans med Casper!
Själv tänkte jag lägga upp lite bilder från fyren idag och lite annat smått och gott!!!

Hörs snart igen!!

Kommentarer

Postat av: JENNY VENNBERG

Publicerad 2009-11-12 13:19:08

Åhhh vad jag är avundsjuk !

Så roligt att läsa !

Föressten tror jag välling heter yumyum in a bottle på engelska ! Haha

Postat av: JENNY VENNBERG

Publicerad 2009-11-12 17:16:50

Hur varmt har ni det föressten???? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela