LINA

Kära dagbok..

Dagis dag 1

Publicerad 2010-08-24 21:35:40 i casper

Idag var det alltså dags för Caspers första Dagis-dag ;) Morgonen började alldeles för tidigt enligt Casper själv, så jag fick väcka honom gång på gång tills han tröttnade på allt tjat och till slut bestämde sig för att tillfredställa mamma med att äta lite frukost och klä på sig kläder..!

Väl på dagis så samlades alla förväntansfulla barn och föräldrar ute på gården för en liten samling och genomgång över hur dagen ska komma att se ut.. Casper hade inga problem överhuvudtaget att släppa taget om varken mamma eller pappa, utan satte kurs mot sandlådan direkt!!!
Det bjöds på frukt ute på gården och mamma och pappa stod i godan ro och pratade med de andra föräldrarna, medans Casper ivrigt sprang runt och utforskade gården..

Efter samlingen så var det dags att bege oss in och göra oss iordning för lunch.. Casper blev förstås JÄTTE ARG på mamma som fick bära honom in.. Men väl vid matbordet så fanns där inga protester mera. Det bjöds på Kassler med Ris och sås och Casper åt som om han aldrig sett mat förut! God mat var det också! Mamma tog två portioner till och med..!

Efter lunch så var det dags för en liten samling på respektive avdelning och vi satt vid samlingsmattan och sjöng sången och pratade, lekte lite en skvätt, tills det plötsligt var dags för "vilan".. Det var dock inte lika poppis för barnen som för föräldrarna.. Alla föräldrarna kämpade med att få barnen att ligga på respektive madrass som dom blivit tilldelad, men utan vidare framgång!! Jag bad att få låna en vagn och lägga Casper ute för att få lite lugn å ro.. Och han hann inte mer än att lägga huvudet på sned så va han i dvala! Ungefär en timma senare vaknade han go och glad och full av spring i bena! Vi satt inne en stund och lekte med alla spännande leksaker, sen käkade vi lite mellis bestående av smörgås med prickigkorv på ;) Mums! Och sen var det dags att bege oss ut på gården igen och runda av dagen! Pappa kom och hämtade oss eftersom att han va tvungen å jobba så stannade han en liten stund på morgonen och hämtade oss efter jobbet sen!

Ja, nu ligger jag ÄNTLIGEN i sängen och sover efter mycket lek och stoj här hemma!

Det har varit en väldigt händelserik dag och jag kan inte bärga mig att se vad morgondagen har att bjuda på!!

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2010-08-24 21:51:14

Spännande med dagis.Våran lillfia blir hemma nån månad till innan de är dags.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela