LINA

Kära dagbok..

Casper 7 månader idag!!

Publicerad 2009-12-01 23:04:59 i casper

Rörelsemotoriken
Förra inlägget om Caspers framsteg så berättade jag att han hade fått sin första tand.. Nu har han två! Han biter till ibland, vilket inte är så poppis.. Framför allt när jag ammar honom... Grr..

Han är himla snabb på att vända sig nu.. Man hinner knappt med, fast han kan fortfarande inte krypa riktigt.. Han liksom ååååålar sig fram, men framåt kommer han ju ;)
Och han har lärt sig high five och vinka.. Han började faktiskt att vinka till människor inne på Gina Tricot när vi va där igår!

Idag så satte jag ner honom i gåstolen och han börjar inse att han kan ta sig fram själv när han sitter i den! Vilken lycka när han insåg det.. :)

Maten
När det gäller maten så har det ju varit lite annorlunda de senaste veckorna, eftersom att vi for till USA.. Jag trodde ju att alla länder matade sina barn med samma skit som här i Sverige, men ack så fel jag hade.. Jag tog ju med mig lite välling till att ha utefall.. Men de visar sig ju att det är typ bara vi i norra europa som kör med välling.. Så tänk på det, ni som ska ut och resa med de små!!

Annars så käkar han allt som kommer i hans väg, när han är på humör.. Annars funkar alltid tutten!

Bus och Lek
Han bara skrattar och skrattar hela tiden.. Katten och Casper leker nu igen efter hemkomsten.. Tror att dom saknat varandra faktiskt!

Talet
Nu har han börjat att artikulera mera än innan.. Han gör lite ljud ifrån sig och sätter ihop käkarna liksom, så det låter verkligen som att han säger GA GA GA GA.. Hehe 

Sömnen
Sömnen ja.. Det har ju varit i obalans nu ett tag.. Det var inge problem när vi kom till USA, men nu när vi kommit tillbaka så är det lite jetlag! Fast han verkar inte ha några som helst problem med att sova.. Han gör det lite på fel tidpunkter bara.. ;)

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela