LINA

Kära dagbok..

Tisdag..

Publicerad 2010-01-12 20:39:04 i dagbok

Idag har det faktiskt hänt en hel del, fast det inte gjort det liksom..

Dagen började med att Casper ligger i sin säng och tittar på mig, med den där blicken som får en att känna sig som VÄRLDENS dummaste mamma som inte orkar gå upp med tuppen.. Jag ligger kvar en stund tills ungen blir oumbärlig och stiger sedan upp i hopp om att han ska vara snäll och lugn resten av dagen, som tack för att jag var så snäll och steg upp så tidigt..! Men ICKE!!!

Idag har Casper varit rent utsagt ASJOBBIG! Hehe.. Jag lät honom ligga på golvet en stund, men det var inte så poppis.. Sedan satte jag honom i gåstolen, och då ringer telefonen.. Två minuter senare så kommer jag tillbaka till honom, då har han lyckats slitit ner min fredskalla i fönstret med blomkruka och hela skiten och så är han alldeles svart runt munnen.. Hehe..
Senare så var det dags att riva runt lite i mammas bokhylla, med böcker och visitkort.. Det blir sådär ohyggligt tyst så jag går för att se vad busen har i gärningen.. Då sitter han och käkar upp mina visitkort..!!!

Jag har tagit tag i tvätten också.. Det är ju lite struligt med tvättmaskinen nu eftersom att vattnet fryser där ute stup i ett.. Så jag har stått där ute ett antal ggr. med min hårtork för att kunna tvätta mina kläder.. Det är så att bo i hus, säger Dennis..  Aja.

Sen har jag suttit på youtube.com och lärt mig att spela gitarr också.. Nu kan jag spela "Knocking on heavens door" och "Halleluja", eller kan och kan, jag klinkar fram tonerna iallafall!Och som ni ser så har JENNY www.jpic.se min älskade lilla lillasyster gjort om min design på bloggen!! TACK TACK TACK!!!! LOVE YOU!!

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela