LINA

Kära dagbok..

Casper´s New BFF

Publicerad 2009-07-31 12:29:06 i bebistider



Fasiken vilka gryniga bilder jag får nu för tiden.. Vet inte om det är nån inställning som är fel, eller om det är så att jag har en massa skit innanför linsen eller nått.. Måste ta och rengöra kameran nu nått tag ! Det är ju så tråkigt att behöva kasta bort hälften av alla bilderna pga. att dom är suddiga...:( Kolla på bilden ovanför, det är samma sak där.. Suddigt !

Copyright

Publicerad 2009-07-31 01:49:11 i mitt liv i bilder

Jag tänkte att jag skulle börja copyrighta alla mina bilder igen.. Men jag tycker att det kan förstöra en bild så mycket..
Vad tycker ni ?



Vad tycker ni förresten om min nya look på bloggen ? (Va snälla, jag har ju kämpat och gjort det själv..)

Kräftor

Publicerad 2009-07-30 19:36:27 i mitt liv i bilder



Guess what ! Jag och Dennis tänkte käka lite kräfor ikväll, bara för att komma in i den rätta sommarkänslan ! Jag berättar lite senare om hur de smakade ! Haha

Fotosession med lillasyster !

Publicerad 2009-07-30 18:41:42 i mitt liv i bilder

Som jag skrev tidigare så fyllde ju lillasyster Jenny år i söndags och fick då en systemkamera ! Så vi for upp till Loftsjön och fotade en kväll och testade kameran lite.. Jag tog med mig min, och hon hade sin givetvis ! Det är såååå roligt att ha någon att fota med.. Kommer säkerligen att fota mera nu !




Spegel spegel på vattnet där, säg hur många fiskar i loftsjön det är.. ;)



Jag fotar Jenny, medans hon provar sin kamera !



Systeryster fotar sjön !



Knäppte kort på regnbågen, men orkade inte kliva ur bilen.. ;)

Loftsjön !

Publicerad 2009-07-29 17:51:44 i mitt liv i bilder

Idag så vaknade vi rätt så tidigt och for iväg upp till stugan efter en snabb frukost här hemma !
Vi fikade och metade lite från bryggan.. Jag fick en liten aborre och en ännu mindre mört, Theo fick en jätte stor aborre och pappa fick en jättestor mört ! Hehe




På vägen upp till stugan så såg vi en liten huggorm på vägen ! (Han levde såklart)





Min aborre ! Haha.. ;)



Theo tvättade sina arbetshandskar i fiskehoven !



Casper va också med givetvis, fast han va inte så sugen på att fiska, han tittade på mest !



Jaa.. det här är min sista dag här i Edsbyn.. Jag åker ju hem imorgon tidigt, med tåget ! Det har varit så skönt att vara här uppe, men det ska väl bli lite skönt att komma hem å.. ;)

Donald, Gullborg och Marie

Publicerad 2009-07-28 23:15:12 i mitt liv i bilder

Nu har vi landat i soffan hemma efter en heldag hemma hos Donald och Gullborg.. (Donald är ju som sagt min riktiga morfar)
Vi blev bjudna på mat, fisk (sej) med potatis och kantarellsås! Jätte gott, så jag åt mig proppmätt ! Hehe

Nu ska vi alldeles strax lägga oss, för att åka till Loftsjön tidigt i morgonbitti !

Natti natti.. Sweet dreams !




Gammelmorfar Donald och Casper

Nybo !

Publicerad 2009-07-28 14:53:31 i mitt liv i bilder

Jag, pappa, Theo och Casper åkte upp till Nybo och hälsade på Johan en säng nu på förmiddagen!
Nu ska vi bara duscha och göra oss i ordning för att åka vidare till Donald och Gullborg och äta lite mat ;) Det ska bli roligt att träffa dom och visa upp Casper lite mera.. Dom träffade ju honom bara som hastigast uppe på korvkiosken ! (Donald är alltså min riktiga morfar, och Gullborg är hans fru !)






Dagens loppisfynd !

Publicerad 2009-07-27 17:24:29 i shoppat



En leksaks elefant från BRIO 20:-



En Canon kameraväska 40:- (nu har pappa blåst av den med högtrycken, så den ser ut som ny!)



En perfekt handväska 10:-

Köpte ju som sagt mera grejjer, men det är inge roligt att fotografera dem eftersom att jag inte har nån bra kamera ! Hehe.. Det är verkligen ett tips att gå på loppis och fynda innan man beger sig ut i butikerna ! Jag är sååå nöjd !

Bodil på besök

Publicerad 2009-07-27 16:43:50 i mitt liv i bilder

Halloj!

Idag så har vi inte hunnit göra så mycket! Jag, pappa, Theo och Casper gick på loppis en sväng och fyndade lite. Jag hittade en Canon kameraväska, som jag verkligen blev riktigt nöjd med. Jag ska bara blåsa av den en aning med högtrycken så blir den som ny igen! Sen hittade jag lite leksaker till Casper som jag köpte, ett myggnät till vagnen, ännu en handväska till min samling, och en mobil till Casper (alltså en mobil man hänger i vagnen) ! Otroligt bra fynd!

Undertiden som vi gick runt och fyndade så ringde Bodil och sa att hon skulle komma förbi på en fika!
Så bodil har precis åkt iväg på hojjen igen efter ett antal koppar kaffe.. Det är såååå skönt och roligt att ha henne hemma igen! ;)

Jag lägger upp bilder på mina fynd lite senare. Det är så synd att batteriet tog slut på min kamera, jag lämnade ju laddaren hemma i Sthlm.. Grrr Så nu kommer bilderna från min mobil !


Edsbyn !

Publicerad 2009-07-26 16:33:53 i mitt liv i bilder

Jag kunde inte riktigt skriva att vi skulle till Edsbyn i helgen i bloggen, eftersom att det va meningen som en överraskning för lillasyster! Vi har alltså varit uppe i Edsbyn i helgen och firat min lillasyster Jenny på hennes 20-årsdag!
I present så fick hon en systemkamera av oss allihopa, som hon har önskat sig, så hon blev överlycklig!!

Jag åkte upp på torsdagen tillsammans med Jimmie, så då va jag och Casper bara hemma hos pappa på dagen ! Senare på eftermiddagen så gick vi ner på byn och kollade på raggarbilar nere i Öjeparken, och sen så blev det cruising på byn, men det regnade så mycket så vi struntade i det! Awe kom och hälsade på här i Edsbyn också, han på på torsdagen och for hem på lördagen, efter ungefär fyra veckor på hojjen! Hehe 




Grabbarna nere i Öjeparken på raggarträff !


På fredagen så drog allihopa ut och festade medans jag, pappa, Theo och Casper va hemma! Vi grillade hemma hos Jimmies föräldrar på kvällen, sen åkte jag hem med Casper eftersom att jag fick sån himla huvudvärk!

På lördagen så va vi hemma hos pappa på dagen och jag, pappa, theo och Casper va på Erikshjälpen och fyndade lite.. Jag hittade tavlor till Caspers blivande rum, en hatt till Casper och en bok till mig själv!
Senare på dagen (efter att jenny vaknat ur sin bakis-koma) så for vi upp till stugan och fotade lite med våra kameror! Det va jätte skoj.. Eftersom att Dennis och alla andra åkte ner till Sthlm idag och jag och Casper stannar så lämande ja kameran med honom och glömde att tömma kameran på helgens alla bilder :( så får ja lägga ut dom vid ett senare tillfälle.. Men jag tror att syrran kommer att lägga ut en hel del!! Håll utkik på hennes blogg entjejistorstan.blogg.se

Idag har det inte hänt så mycket.. Vi har käkat tårta och firat jenny lite! Nu har dom dragit och jag och lisa sitter i papps vardagsrum, omringade av en massa sovande grabbar (pappa, theo och casper)!


Klart slut !

Oooopss !

Publicerad 2009-07-18 16:01:45 i bebistider

Casper fick en nallebjörn av Theo när vi va på Erikshjälpen (second hand) uppe i Edsbyn sist !
Jag skulle bara vara snäll och tvätta den åt lillen, men som ni ser så gick det åt pipan ! Hmm..
Nu måste ja ju kompensera detta på nått sätt..
Det värsta är att jag måste berätta det för Theo på ett bra sätt.. Undra hur han kommer att ta detta ?


Besök

Publicerad 2009-07-18 12:16:20 i dagbok

Jaha.. Det här är andra dagen som vi får besök av Bambi ! Såååå söt ;)


Mina blivande garderob

Publicerad 2009-07-18 09:59:09 i hus & hem

Nu har jag äntligen hittat en garderob dom jag vill ha!! Jag saknar givetvis spegeldörrarna, men jag får helt enkelt ordna det på annat sätt.. ;)




Garderoben ska jag hämta imorgon förmiddag, så idag blir ännu en slappardag..!

Senare ikväll så ska vi till Erika och Jensa på grillparty ! Skoj !

Gammalt blir nytt

Publicerad 2009-07-17 18:08:59 i hus & hem

Hittade den här byrån ute i lekstugan på tomten! Jag tyckte att den var übersnygg och jag har ju ingenstans att ha mina böcker så.. Vad tycks ?


Home makeover - Bedroom edition

Publicerad 2009-07-17 17:59:36 i hus & hem

Jag håller på att möblerar om i vårt sovrum, men vet inte riktigt hur jag ska ha det ?




Sovrummet FÖRE

Ska nämligen åka till ikea nästa vecka för att köpa en rejäl garderob, eftersom att Dennis har sina kläder i lådor på golvet under sängen, och mina kläder får inte plats i den lilla byrån vi har !





Här är en bild som jag tagit nu när jag håller på att möblera om.. Har du några bra ideér så är jag öppen för förslag !

Hemma igen!

Publicerad 2009-07-14 00:55:15 i mitt liv i bilder

Jaha.. Vilken härlig vecka det har varit !
 
Nu har jag sansat mig lite och varit hemma en dag.. Känns ganska skönt att vara hemma också, men jag hade nog kunnat stanna kvar i Edsbyn i några dagar till ;) Pappa är ju för himla go, och Theo kommer jag att sakna ofantligt mycket, och för att inte tala om Lisa ! Gonna miss you guys..
Men faktiskt så pratade pappa om att kanske komma och hälsa på oss här nere nu på sin semester, vilket låter jätte skoj!
Och mamma kommer ju på måndag nästa vecka och hälsar på.. Det ska bli så roligt att se hur hon kommer att reagera när hon träffar Casper för första gången..!!!

Jaa.. Jag har ju faktiskt en hel del att se fram emot nu i sommar..! Jag och Dennis pratade om att åka på en kryssning, bara han, jag och Casper ! Våran första resa tillsammans (förutom Edsbyn då förstås..) Hehe.. 

Jaha.. vad har hänt här hemma idag då.. Jo! Jag har gått lös på mina plantor igen.. Jag fick några blommor av pappa innan jag for, som jag har placerat ut i huset.. Sen såg jag till min stora förvåning att paprikan har börjat växa.. MASSOR ! Så nu har jag planterat om dom en aning så dom får lite "space" att växa i.. Sen hade Svinto rivit ner mina andra levande blommor i fönstrena (han jagar flugor frenetiskt hela dagarna, men konstigt nog så står platsblommorna kvar på sin plats, medans de riktiga blommorna med jord har en tendens att ALLTID ramla i golvet!) så dom var det bara att plantera om också ! Hehe...
Jaa.. sen har jag gjort det vanliga... Städa, diska, tvätta, handla, lagat mat..




Härliga stugan ! Dit ska vi i sommar någongång.. ;)


Over and out

Dag sex

Publicerad 2009-07-11 22:17:45 i mitt liv i bilder

Hallelulja vad veckan bara rusade iväg.. Nu är det ju bara en dag kvar :( Lite skönt ska det väl bli att komma hem, men en vecka till hänne uppe i skogarna hade ju inte varit helt fel !

Idag så har vi varit till Kilafors på Rockweekend igen.. Jenny sov ju hemma inatt, för att edan återvända till grabbarna idag ;) Och hon hade ju väldans tur med vädret ! Skönt för dom ;)

Nu sitter jag och pappa och varvar ner i soffan och dricker en varsin öl..






Väldigt tjusigt och graciöst hoppat av mig !

Dag fem

Publicerad 2009-07-10 22:15:40 i mitt liv i bilder

Idag så for jag, Casper, Lisa och Theo till Rockweekend för att hälsa på grabbarna och Jenny, men också för att lämna lite mera öl till de törstiga stackrarna ;)

Efter vår vistelse i Kilafors så tog vi lunch på MAX.. Jenny följde också med till Edsbyn eftersom hon tyckte att det blev lite mycket med bara en massa fulla grabbar !

Nu har jag, Jenny, Pappa och Casper precis käka pizza och kollat på Småstadsliv (för ungefär tredje gången).. Haha!




Caspers första festival.. Rockweekend 2009 !

Dag fyra

Publicerad 2009-07-09 21:38:14 i dagbok

Imorse så väcktes jag av min übersöta lillebror som promt ville upp och äta frukost kl 06.45 ! Eftersom att jag legat vaken halva natten och läst Stieg Larsson - Luftslottet som sprängdes så var jag inte lika pigg på att gå upp med tuppen..
"Men.. vem ska göra frukost... Och vem ska ställa fram mjölken då?" undrade lillebror.
"Det lär väl vara jag de" var mitt svar på frågan/påståendet!
Till svar fick jag "JUST DET!"
Inte mycket man kunde sätta emot där inte, det var bara att pallra sig upp ur sängen och göra frukost de! Hehe..

När klockan närmade sig lunch så begav vi oss ner till Lisa, eftersom att hon slutade då! Efter ungefär en timma så började det rammla in en drös mammor med barn ;) Det var; Ullis, Sandra, Karin, Hilma, Martina, Melinda, Lisa, Theo, Lina och sist och minst Casper ;)
Det bjöds på kaffe, paj och kakor m.m. Mums..






Nu sitter jag framför datorn en sista gång idag.. Ska alldeles strax bege mig upp på övervåningen till sängen och fortsätta med min überspännande bok...

Lilleman

Publicerad 2009-07-08 20:12:13 i bebistider

Lägger väl ut lite bilder på mitt underbaraste i brist på annat att göra.. ;) Du är mitt allt !



Dag tre

Publicerad 2009-07-08 20:07:54 i mitt liv i bilder

Idag så for jag och Johanna till Bollnäs och shoppade lite, i brist på annat, i det här skitvädret!

Efter Bollnäs-visiten så träffade jag upp pappa, lisa och Theo och åkte till Erikshjälpen för att titta lite!
Nu har jag och Theo precis hjälpt pappa att spika på panel på den blivande vedboden!


Dag två

Publicerad 2009-07-07 22:23:58 i mitt liv i bilder



Hemma hos Lisa tidigare idag, med Casper i rampljuset givetvis!



Vackra Erica <3



Underbara Lisa byter blöjan på Casper !



Johanna och Linda bestället mat på Hubbes !



Oh hoj, vad klockan rusade iväg och vart mycket då..! Det går så fort när man har sanne roligt!

Dagen började med ett sms från Erica som undrade om vi skulle ta oss en promenad neråt byn.. Sagt och gjort.. vi knatade runt byn och efter nån timma så skildes våra vägar åt..

Helt plötsligt så stod jag utanför Johannas lägenhet, så vi träffades och käkade på Hubbes.. Linda va också med som ni ser.. :) Jag gick en sväng till Lisa också senare.. Där va Hanna med hennes två barn Alfred och Hedda! Hehe..

Det har varit en väldigt händelserik dag, vilket har gjort att dagen har gått så himla fort ;)

Sitter hemma hos pappa nu, nyäten och tittar på teve och försöker varvar ner lite!


Undra just vad som händer imorgon jah.. Den som lever får se ;)

Dag ett..

Publicerad 2009-07-07 10:29:17 i mitt liv i bilder

Ja, då var man tillbaka i Edsbyn igen då!
I förrgår kom jag och casper i bilen hit till Edsbyn för att bosätta oss hänne hos pappa i en vecka framöver.. Dennis lämnade vi hemma så han kan jobba och försörja oss ;)

Igår hann jag med att ta två promenader, träffa Erica och ta en sväng upp till stugan! Jätte mysigt!

Idag ska jag träffa upp Erica igen och ta en promenad! Måste ju ut och röra på fläsket ja nu om det ska bli nån ändring på det här.. Kan ju liksom inte bara sitta och klaga över att magen hänger, och sen inte göra någonting åt saken!

Nej, nu ska jag suga i mig min kopp kaffe, väcka sleeping beauty på övervåningen och pallra mig ner på byn!

Ha en bra dag så länge...






Hårt arbetande karlar har vi på Brattbacken!

Vilken härlig kväll !

Publicerad 2009-07-05 13:54:16 i mitt liv i bilder

Igår kväll så var vi bjudna hem till Rikard och Melissa på grillparty ! Det bjöds på god mat och väldigt trevligt sällskap.. Jag som trodde att jag skulle vara den enda med barnvagn (bortsett från rikard och melissas egna barn) men så var absolut inte fallet ! Allt eftersom kvällen fortskred så forslades det in barnvagnar på gräsmattan från alla håll ! Totalt blev det sex barnvagnar och massvis med bebisar ;)

Vid 20.00-21.00 så var det dags för mig och dennis att fara vidare till Energikällan och hälsa på Aram som hade födelsedagsparty ! Vi blev inte så långvariga, eftersom att musiken i takt med belysningen överigick till lite mera "feststämmning", då kände vi att det var dags för oss att åka tillbaka till grillfesten !

Det blev en kväll med mycket skratt med underbara människor !




Vad gör vi en dag som denna...

Publicerad 2009-07-03 12:25:40 i bebistider

... JO, Casper leker med sina leksaker och jag fotograferar som en galning ! 
Om ni ändå kunde höra när han ligger där och jollrar, pratar och skrattar, mitt hjärta fylls av glädje (Även fast det spöregnar) ! Hehe...



Blondie

Publicerad 2009-07-01 10:30:27 i mitt liv i bilder



Nja, jag vet inte riktigt om jag gillar att vara blond eller inte.. Det tåls att fundera på ! Tyvärr så är det fortfarande orange där bak och längt ut på topparna, trots att jag färgat det fem ggr nu.. Grrrr

Vad tycker ni, ska jag vara blond ett tag ?

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela