LINA

Kära dagbok..

Oldtimes!! Den här bilden tog Lisa någongå...

Publicerad 2011-01-27 00:07:00 i mmsblogg

img_2016 (MMS)

Oldtimes!! Den här bilden tog Lisa någongång förra året när hon och theo va barnvakt åt Casper ;) Känns som en evighet sedan, men ändå alldeles nyss liksom?! Konstig känsla.. Satt precis å tittade igenom telefonen och inser att jag har 1679 bilder och 170 videos på telefonen.. Haha! Snacka om nostalgitripp jag haft denna afton ;) Men det är inte allt som hänt under kvällen.. Systeryster bjöd oss allihopa på en underbar trerätters middag också!! Förätten bestod av bakad potatis med skagenröra och gravad lax, till varmrätt serverades det fläskytterfile med ädelostsås och potatisgratäng och till efterrätt fick vi Chokladpudding med grädde.. Det lade sig som en smäck i magen kan jag lova!! Nu ska jag ta Jolin på armen å hoppa till kojs, vi ska nämligen upp till Kyrkis imorgon å träffa lite Edsbybebisar å mammor förstås!! Natti natti

Sitter å käkar frukost hos Morfar! Nu har ...

Publicerad 2011-01-25 09:56:10 i mmsblogg

img_1989 (MMS)

Sitter å käkar frukost hos Morfar! Nu har vi äntligen kommit fram till Edsbyn.. Eller det gjorde vi ju iof igår kväll!! Gårdagen ägnade vi framför teven och Theos nya Wii som han fick av Tomten i julklapp!! Jisses ett sånt roligt påhitt.. Haha  Jenny regerade på Mariokart å jag va rätt grym på Frisbeegolf!! Idag har vi inga planer ännu, men jag har ingen tvekan alls om att den inte kommer att vara händelserik!!

Badankor!

Publicerad 2011-01-23 10:02:41 i mitt liv i bilder

Igårkväll så badade vi.. jag och barnen.. i vårt gigantiska badkar.. Gjort för EN (sittande) person! Men det gick ;)



Myspys..!

Effektivt!!!!

Publicerad 2011-01-19 11:37:32 i kreativt

Idag har jag varit riktigt effektiv känner ja!

Dagen startade redan kl 06.30 här hemma.. Kan ju vara skönt att ibland fånga dagen.. typ.
Eller så var det så att Dennis skulle upp tidigt till jobbet och passade på att väcka oss andra också?!?!?!?

Skjutsa Casper på dagis, sopsortera och slänga massa papper och kartonger i insamlingen.. (Klappar mig själv på axeln), Läst lite bok, Diskat upp alla kastruller och stekpannor som av någon underlig anledning parkerat i diskhon (?) Gjort hand och fotavtryck i gips av Jolins händer och fötter samt gjort tavlor med samma motiv, Badat lillan, Bytt sängkläder och nu uppdaterar jag bloggen.. Herreguuuud, klockan är inte ens lunch!! 

STOPPA MIG NÅGON!
Hahahaha..

Skönt att ha effektiva dagar ibland!!



Badhuset

Publicerad 2011-01-08 15:23:48 i dagbok

Idag har vi varit och badat på Torvalla simhall för första gången! Det var riktigt skoj och Casper uppskattade det som bara tusan! Lillskruttan fick sitta i bilstolen och titta på medans vi andra badade, men nästa gång får hon också bada tror ja ;)

Det var ett tag sedan jag skrev här nu, men men.. Bättre sent än aldrig.. Självklart så glömde jag ju kameran hemma, så jag kan inte slänga upp nån bild från simhallen eller.. Grr! Typist!

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela