LINA

Kära dagbok..

Snälla chefer!

Publicerad 2009-02-24 16:44:15 i dagbok

Alldeles nyss så kom mina underbara chefer med en varsin semla till alla anställda..;) Jätte mumsigt!

Så nu har jag käkat en semla idag..!

Bokrean!

Publicerad 2009-02-24 15:19:33 i böcker

Stackars systeryster entjejistorstan.blogg.se ..! Hon jobbar i bokhandel som extra personal.. Och som ni kanske inte missat så började ju bokrean inatt kl 12.00..!
Tänkte att jag ska besöka henne på jobbet idag och kolla hur det går för henne.. Sen tänkte jag att jag måste ju passa på att hitta nån bok jag med nu när det ändå är rea och allt!

Jag har ju inte läst några böcker på sistonde och känner att jag tappat lite av mitt intresse när det gäller läsningen.. Jag är en periodare om ni förstår vad jag menar?!

Har ni tänkt att bege er in i bokrean? Har ni några bra boktips?



Fettisdagen!

Publicerad 2009-02-24 15:08:28 i dagbok

Jaha.. Det är ju inte vilken tisdag som helst idag, det är ju fettisdag!
Inte för att jag har moffat nån semla än sålänge idag, men jag kommer nog att handla en på vägen hem från jobbet!


Hur många semlor har du fått i dig i år?

Helgens bravader!

Publicerad 2009-02-23 13:30:33 i dagbok

Sitter på jobbet för tillfället.. Har precis varit på lunch på Scandic Hotel (Malmen) tillsammans med Rebecca.. Det är sååå skönt att ÄNTLIGEN fått lite X kromosomer att umgås med på kontoret! Allra bäst är ju att det är Rebecca..;)

Hmm.. i helgen har det varit fullt upp med shopping och filmtajm.. Vi har ju lappävlarna på besök (Emma, Sara och Mange) ..!! :D
Det har varit fullt hus hemma, och ni vet ju vad jag och dennis tycker om det.. UNDERBART! Det är såå roligt när man är omringad av vänner!! Hehe..!

I fredags så blev det väldigt lugnt.. Jag var astrött efter jobbet och som tur var så var tjejerna rätt utmattade också.. Sagt och gjort.. Vi stannade hemma och kollade på film och moffade godis hela kvällen!

I lördags så for vi till farsta och shoppade en aning.. Jag hittade ett par nya tofflor med HELLO KITTY på.. Underbara! Sen hittade ja lite hårband och ögonskugga.. Lite smått och gott med andra ord..;) Eftersom att vi hade shoppat hela dagen, så va planen att vi skulle dra ut på kvällen för att inviga våra nyinköpta plagg och associarer! Vi käkade lite thaimat hemma och sedan blev vi så mätta och ölen smakar ju likadant hemma som på krogen, så vi bestämmde oss för att stanna hemma även denna kväll! Hehe.. Värdelösa jag vet, men skönt!

Igår så var vi och shoppade i Nacka Forum och jag hittade en almanacka och en massa skojjiga pennor på Panduro.. Så gårdagen bestod till största delen av shopping och pyssel!

Nej, nu ska jag ta och jobba vidare..!

Vi höres senare!!

Kolla in lillkillens nya kläder!

Publicerad 2009-02-05 21:37:44 i bebistider

Jag och tjejerna va och shoppade lite idag.. (Meningen var att köpa en födelsedagspresent till en tjejkompis) men jag kunde inte hålla fingrarna borta från att köpa någonting till lillfisen! Hihi

Visst är de fina?

     

Min Barnvagn!!!

Publicerad 2009-02-05 12:17:33 i bebistider

Denna vagn ska jag få av min kära kompis Lindha!! Wiiieee.. Jag är sååååå glad!!!!! Åsså är det en liggdel till!

Visst är den fin?





Spysjuka! Bläää

Publicerad 2009-02-04 17:02:18 i dagbok

Ja.. Som ni ser så har jag inte skrivit på ett tag och det beror på att jag legat hemma i spysjuka..! Uscha! Hoppas att ni klarar er undan!

Kram

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela