LINA

Kära dagbok..

Träffade bästaste Nina igår!! Igår så for...

Publicerad 2010-10-18 11:06:28 i mmsblogg

img_1562 (MMS)

Träffade bästaste Nina igår!! Igår så for jag och Jolin och hälsade på Nina under en visning hon hade på en lägenhet i Midsommarkransen ;)  Senare på kvällen så gjorde jag tacos till hela familjen Johansson! En riktigt trevlig kväll blev det!!

UnderBARA BARN mässan i Stockholm

Publicerad 2010-10-10 12:12:10 i mmsblogg

img_4766 (MMS)

Igår va vi på UnderBARA BARN mässan i Stockholm som hålls varje år ;) På bilden ser ni Caspers första bio-besök ;) Det var SF som hade en monter där dom demade  "knatte bio".. Det är bio för barn mellan 2-3 år och uppåt!! Riktigt mysigt! Casper blev fast framför bioduken och popcorn bjöds det på också ;)

Jolin Vår efterlängtade lilla prinsessa J...

Publicerad 2010-10-05 19:59:54 i mmsblogg

img_1338 (MMS)

Jolin Vår efterlängtade lilla prinsessa Jolin föddes den 4:e oktober kl 16.38.. Hon vägde 3530 g och va 50 cm lång ;) Förlossningen gick kanon och vi mår super duper bra båda två! Eftersom att hon bajsat i fostervattnet så vill dom hålla lite koll på henne så att hon inte får feber och så.. Så vi blir kvar på BB en natt till.. Känns rätt skönt att få lite egentid tillsammans, bara hon och jag.. Men ack vad jag saknar mina grabbar!! Casper och Dennis var på besök tidigare idag. Casper va vääääldigt intresserad av henne (åtminstone i 5 min) det finns ju så mycket annat skoj att pilla med på ett sjukhus ;) Nu sitter vi här i sängen å myser och funderar på om va kanske ska sova en skvätt!! På återseende..

Inne i stan! Vi va in till stan idag och ...

Publicerad 2010-10-03 18:20:28 i mmsblogg

img_1283 (MMS)

Inne i stan! Vi va in till stan idag och hämtade upp Emma, som precis kommit hem från Turkiet i morse ;) Eftersom det inte fanns några bra flyg hem till Luleå, så får hon sova hos oss inatt ;) hehe Just nu sitter vi i bilen på väg hem till svärmor och svärfar för att äta söndagsmiddag!  På återseende!

Morgonfika med Joanna!

Publicerad 2010-10-01 11:32:48 i mmsblogg

img_1240 (MMS)

Har precis kommit hem från Sickla efter en morgonfika med Joanna innan hon började jobbet ;) Kan inte ens minnas sist jag bläddrade i en alldeles färsk (nästan fortfarande varm..) Metro och smutta på en kaffe i lugn å ro mitt i vardags-stressen.. Myyyser verkligen just nu, full av nostalgi och svärta på fingertopparna!!!  (Det är underbart att tillbringa mina dagar hemma med mina underbara barn.. Och jag vill verkligen inte byta ut den här tiden som jag har tillsammans med dom.. Den här tiden kommer bara en/två gånger i livet.. Men känslan att ibland få uppleva verkligheten där ute bland folket, den är obeskrivlig!) Trivs du också med tillvaron som hemmafru/mammaledig?

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela