LINA

Kära dagbok..

Long time, no see..

Publicerad 2013-04-18 19:37:24 i mitt liv i bilder

Nu va det ett tag sedan jag skrev. Igen.

Jag gör en liten bildning som får tala för sig själv!! ;)

Som ni ser så spenderar vi den mesta tiden utomhus nu för tiden.. :D

Sjuka

Publicerad 2013-04-02 09:01:37 i mitt liv i bilder

Ligger i soffan efter en brakfrukost tillsammans med barnen. Dom har legat uppe och hostat lungorna ur sig hela natten, och det fortsätter..:(

Tänkte ta och ögna igenom lite lektyr så länge medan jag väntar på tvättmaskinen :) Blev ju i stort sett klar med all städning igår -.- Nöjd!

Påsken är över..

Publicerad 2013-04-01 21:18:40 i mitt liv i bilder

Sitter just i detta nu och pustar ut efter helgens bravader :P

Vi startade påskledigheten med en liten tripp till Finland-Helsingfors med Silja Serenad. Och det va inte fy skam det inte. Varken för oss vuxna eller de små :)

Sen har vi faktiskt njutit av det vackra vädret här hemma på tomten och bara påtat runt på tomten, fällt träd, eldat allt som man kan komma på som behöver eldas, grillat korv i mängder och huggt ved (läs: fyra gigantiska granar som vi fällt har vi tagit reda på!)

En helt underbar påsk med andra ord! Nu har jag ägnat kvällen åt att laga mat, klippt håret på Casper, badat di små och nattat gubben, vikit tvätten sen några veckor tillbaka, skurit golven och diskat upp efter middagen!

Sjukt skönt att få det gjort må jag säga, men nu är det lite time out med min Hus&Hem tidning som jag inte hunnit läsa ännu :D

Natti natti på eder gott folk!

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela