LINA

Kära dagbok..

Hemkommen från Edsbyn!

Publicerad 2010-07-23 13:19:16 i dagbok

Nu har jag och Casper kommit hem till Storstaden igen efter en lång och härlig vistelse i Edsbyn.. Vi har gjort en hel del och lite av det har jag lyckats fånga med kameran!

Jag har tyvärr inte hittat kortläsaren ännu, men så fort den dyker upp så lovar jag att uppdatera er med bilderna!

Läslus(t)

Publicerad 2010-07-06 14:53:41 i böcker

Nu har äntligen lillen tagit beslutet om att en liten powernap är på sin plats, så passar mamma på att lägga sig på soffan med en bok och bara myyysa !

Just nu läser jag "Möt mig i Patong" av Annika Frostell.. Riktigt bra bok, inte för att handlingen är så jäääätte speciell, men sättet som hon beskriver platserna och hur man upplever Thailand har hon verkligen lyckats med!! Alla ni som varit i Thailand, eller närmare bestämmt Patong/Koh Phi phi borde läsa denna ! Man förvinner lätt tillbaka till palmerna och det turkosa vattnet...

Goddagens!

Publicerad 2010-07-06 11:03:08 i casper

Sitter och tittar på medans Casper springer runt och övar på att gå ;)

Imorgon bär det av till Edsbyn ;D Ska bli sååå härligt att komma bort ett tag och inte behöva ha så mycket måsten ;)
Vi blir förmodligen uppe i stugan mestadels av tiden, vilket betyder - Ingen elektricitet, ute dass, och bara en massa sol och bad ;9 Det kan jag och Casper behöva!!

Nej, Casper har inte börjat med napp.. Däremot så blir han avundsjuk på Ebba som har napp.. Så han snor hennes när hon är här..?!

Barnvakt!

Publicerad 2010-07-05 18:23:49 i casper

Idag så har Caspers kompis Ebba varit på besök ;)
Dom leker och har sååå roligt ihop dom två !

Senare på eftermiddagen så drog jag och Casper till Centrum och shoppade lite! Meningen va att jag skulle hitta en bikini till mig själv, men eftersom att alla dessa klädkedjor vägrar att ha stora stl på Bh´s och Bikinis så blev det tyvärr ingen sån idag.. Grr..

Däremot så hittade jag en massa annat skoj ;) Jag kanske får för mig att lägga upp bilder på mina köp senare under kvällen ;)

Under tiden så får ni nöja er med busungarna...

En riktig myskväll !

Publicerad 2010-07-02 01:05:14 i dagbok

Lillasyster och hennes pojkvän kom förbi tidigare ikväll och hälsade på! Senare kom René och vi grillade och hade trevligt..!

Mmmm.. Nu sitter jag här och lyssnar på alla mina vänners spellistor på Spotify och surfar runt på min uppdaterade älskade Iphone!! Tack René för hjälpen !

Nu har jag och göra ett par dagar framöver..


Måste ju uppdatera er om husbygget också!

Publicerad 2010-07-01 15:07:57 i hus & hem

Jajamensan! Det hade jag nästan glömt.. (Hur nu det är möjligt?)

Igår kväll/natt fick vi ritningarna av vår arkitekt som ritat vårt hus!! Det var riktigt kul att se alla ändringarna som vi gjort.. Jag är sååååå lycklig! Jag till och med drömde om husbygge inatt !

Här har jag lagt upp en bild på hur tomten ser ur nu ! Uppfarten är klar också :)

Mer uppdateringar om huset kommer senare !

Dags för en liten uppdatering från sjukstugan !

Publicerad 2010-07-01 14:46:47 i casper

Ja, tänk att det här himla förkylningen vägrar att ge med sig.. Lilleman ligger för tillfället och sover middag och hostar till och från..

Själv så mår jag mycket bättre! Fast jag ligger på soffan om nätterna för att inte störa skönhetssömnen för pojkarna mina ;)

Eftersom att vi bara varit hemma och sjukat oss så har det inte hänt så mycket.. Jag springer runt och småstädar hela tiden och Casper försöker att hinna med!

Casper har förresten kommit igång med gåendet en hel del nu när vi varit hemma.. Nu går han alldeles själv utan stöd, plus att han reser sig upp från sittandes till ståendes i ett vips. Utan att hålla i sig i nått !!

Jag lovar att lägga upp videoklipp på det senare ! Men ni får nöja er med en suddig liten bild från mobilen så länge ;)


Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela