LINA

Kära dagbok..

Bröllopet Sandra <3 Rickard

Publicerad 2013-02-25 12:02:26 i mitt liv i bilder

I helgen så var vi på bröllop och vittnade vigseln mellan Sandra och Rickard! Guuuud så vackra dom va!!

Festen efteråt va sjukt kul, och gjordes även påmind dagen efter. Men det var det värt!

Nu är vi tillbaka i verkligheten igen :)

Skotertur och kölbullar

Publicerad 2013-02-22 22:55:07 i mitt liv i bilder

Mycket frisk luft och supernöjda kidz. Kan det bli bättre? :)

Idag packade vi ihop oss och for upp till Västerlima och hälsade på Dan och Sandra! Vi tog skotern, fyrhjulingen och sist och minst så tog vi snowracern bakpå skotern :)

När vi kom fram till "Flöten", ett vindskydd vid sjön där Dan och Sandra bor, så tände vi upp en brasa och grilla korv och stekte kölbullar!

Efter det så åkte jag och barnen till Marlene och Cornelia och myste med lite Kina-mat och kortspel!!

Vilken lyckad dag <3

Pimpat headset

Publicerad 2013-02-22 12:37:55 i mitt liv i bilder

Jag har ju glömt att visa er mitt eminenta headset. Titta så fint det blev!

Ska göra likadant på min laddare så sambon slipper skylla på mig att alla hans laddare är borta :)

Baka baka liten fläta

Publicerad 2013-02-22 11:08:29 i mitt liv i bilder

Ja, som ni kan se så har jag snöat in lite på flätor den senaste tiden. Jag har alltid velat kunna göra inbakade flätor, men efter otaliga misslyckanden så gav jag upp till slut..

Men så fick jag en dotter <3 vars hår växer som ogräs! Lucky her!
Hur som helst så är hon väldigt håröm.
Men med en skopa tålamod och mängder av mutor så har jag fått Jolin att ställa upp på mina försök att äntligen få lära mig att baka in en fläta :)

Se så det artar sig!!

Effektiv dag

Publicerad 2013-02-19 20:45:25 i mitt liv i bilder

Oj oj oj, va flitig jag har varit idag! :)

Garderoben är rensad!! Äntligen! Som jag har gått å gruvat mig..

Nu ska jag bara natta barnen för att sedan fortsätta med mitt kvällspyssel och titta på familjen annorlunda (på min iPad!) Det är ju så sällan jag få använda den rackarn, så man glömmer ju liksom av att använda den för eget bruk ;)

Natti natti allesammans!

Sjukstuga

Publicerad 2013-02-18 20:11:34 i dagbok

Idag har båda barnen legat i feber hela dagen.. Fy va ont det gör i mammahjärtat när man ser sina småttingar så orkeslösa :'(
 
Jag har iallafall blivit klar med klädrensningen i barnens garderober som jag började med i helgen! Känns oerhört skönt att få det gjort.. Nu återstår bara min egen garderob. Suck.
 
Jag har ju så himla svårt med att göra mig av med kläder. Allra helst om dom knappt är använda! Men efter att jag läst "Rensa i röran med Feng Shui" (ännu en gång) så ska ni nog se att det snart är gjort!
Den boken är så sjukt inspirerande! Kommer ni ihåg förra gången jag läste den? Herregud.. Jag rensade ju så mycket att jag knappt hade ett enda plagg att ta på mig till slut! Som tuuuur va så hade ju systeryster också rensat ut sin garderob som jag fick ta del av :)
 
Nu ska jag hjälpa Jolin att ta på sig sin prinsessklänning för 9 239 293 851 015:e gången <3
 
 
 

Söndagsmiddag och bastubad

Publicerad 2013-02-17 21:22:09 i mitt liv i bilder

Ligger för tillfället i sängen och nattar barn nr 2 :) Vi är precis hemkommen från svärmor och svärfar efter en mysig söndagsmiddag och bastubad! Vi käkade korvstroganoff med ris som jag och Dennis lagade, sen bjöd vi på Äppelpaj med vaniljvisp till dessert! Mums!

Efter maten (eller rättare sagt, mittemellan rätterna så smög jag ner..) vankades det bastubadning! Guuuud så skönt det var!!

Idag har jag ägnat mestadels av dagen åt att rensa bland kläder i barnens rum.. Jag hann med ungefär halva, tills jag av någon outgrundlig anledning satte mig i soffan å blev sittandes där! Varför? Varför försvinner hela suget av att städa och fixa av att bara ta en ynka-pytteliten-yttepytte-paus??
Aja, så nu ser hela huset ut som Beirut! Men vet ni va? Det skiter jag i.. En vacker dag så kommer städsuget tillbaka, och då tar jag tag i eländet då istället! Sådetså!

Under min ynka-pytteliten-yttepytte-paus var jag inte helt passiv. Jag lärde mig tex att göra inbakad fläta på bångstyriga 2,5 åringar i trots (se bildbeviset nedan)! Plus att jag hann med att färglägga både Bamse, Hello Kitty och måla en och annan bil.

Folkrace och kompismys

Publicerad 2013-02-16 21:56:53 i mitt liv i bilder

Casper stackarn vaknade imorse med magont och hög feber :'(
Vi som hade bestämt lek date med kompisar på Högstabanan/Folkrace å allt!

Vi bestämde oss för att låta grabbarna stanna hemma och kurera medans vi brudar begav oss på folkrace istället :)

Väl framme va väl Jolin måttligt imponerad på bilarna på banan, då hon hade lyckats somna i bilen på vägen dit och mamman, full av förväntan och entusiasm, kastade ner jäntungen i pulkan :)

Men efter nån timma å sög det så enormt i kaffe-och-fika-tarmen, så vi styrde kosan hem till Emily och Hogge :P

Efter vår lekdate var det dags att återgå till verkligheten! Vi har ju vardagssysslor som alla andra och i det här fallet så var det dags att storhandla... Vi slog våra kloka ihop och handlade utefter minnet (alltså utan lista, då den fortfarande sitter på kylskåpet!)

När vi väl kom hem så pysslade vi lite med storebror som fortfarande fightas med det elaka febern som vägrar att ge med sig!!

Fredagkväll

Publicerad 2013-02-15 20:17:42 i mitt liv i bilder

Sitter ensam och smuttar på en gott vin med tända ljus i köket, läser bloggar och lyssnar till barnens snaskande på nypoppade popcorn!

Dennis har jag hänvisat in till kontoret för att storstädning pågår/pågick!

Det är liksom lugnet efter stormen just nu och jag bara njuter. Njuter av ett nystädat och piffat hem (eller åtminstone kök hittills!) och känner mig riktigt nöjd med dagens prestation!

Imorgon ska vi träffa goa vänner å titta på 5 timmars race på en racebana här i närheten! Det ska bli riktigt skoj, med tanke på mina barns förtjusning av fordon i alla dess former :)

Nämen, nu börjar viner sina.. Hörs!

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela