LINA

Kära dagbok..

Helgen i korthet

Publicerad 2009-03-30 10:08:46 i mitt liv i bilder

Oj oj oj vilken helg detta har varit! Det började på fredagen.. Jag och Dennis va bjuden hem till Tobbe och Frida eftersom att dom är hemma från USA nu.. :) Det var verkligen JÄTTE SKOJ att träffa dom! Det blev raj raj och vi kom väl inte hem förrens två på natten tror ja..! He he.

På lördagen så var det bara att stiga upp till väckarklockans ljuva toner, vi hade nämligen bestämt träff med Dennis chef.. Vi skulle skjuta lerduvor.. Kl 09.00 PÅ MORGONEN! He he, men det var skoj.. Tråkigt nog så fick inte jag vara med och skjuta eftersom att jag var gravid och så långt gången.. Men det var väl rätt skoj att titta på också...
Senare på dagen så surrade vi runt i bilen och fick jätte mycket gjort.. Åkte på biltema och handlade, hämtade bildelar på en gamal ford m.m.
På kvällen så for vi ut till Vaxholm och köpte en bil till Dennis.. En FORD så klart.. Men den va faktiskt jätte fin, så nu har jag också bil på dagarna.. Wiiiee!

Igår så for vi in till stan och fikade med Nina, Elin och Iki.. Sååå roligt att träffa tjejerna efter ett så långt uppehåll.. Måste ses oftare! Senare på kvällen så kom Tobbe och Frida hem till oss och käkade middag.. Det blev hämt mat från Thaihaket! Mums..


Såå.. nu är det måndag och jag har precis tagit min första klunk kaffe och sitter och kollar nyhetsmorgon.. Ska göra mig iordning snart för att träffa upp Hanna och Wille i centrum för en liten fika.. Jag kommer fan få SVART BÄLTE i att fika nu tror ja.. He he.
Nej, nu rinner tiden förbi känner ja.. Vi höres senare kanske.. Kram kram




 




Lite bilder från skjutbanan!
 

Mitt liv är heeelt underbart!

Publicerad 2009-03-26 15:25:21 i dagbok

Guud vad jag mår bra just nu! Jag har suttit och tittat ut över tomten och började fundera på hur jag ska göra med uteplatsen i sommar.. Hur jag ska få det att bli den bästa uteplatsen i sommar, där alla kommer att vilja hänga!
Och jag satt och blickade ut över tomten och försvann i säkert 20 minuter..!!
Jag har det verkligen så himla bra! Jag har världens bästa hus, som jag verkligen stormtrivs i.
Jag har världens bästa pojkvän som alltid ställer upp och finns här för mig när jag behöver honom.
Jag har en bebis i magen, som förmodligen kommer att vara det bästa som hänt mig!

Hehe.. Nej, det känns verkligen som att ingenting kan stoppa mig just nu! Allting är helt underbart.. Livet leker!!!

Kan det vara vädret som får en på så bra tankar!?

My collection!

Publicerad 2009-03-26 13:56:52 i kreativt

Här kommer en hel uppsjö av mössor som jag virkat den senaste tiden..!

Vilken tycker du är snyggast?

 

 

 

Vecka 37

Publicerad 2009-03-25 19:48:33 i bebistider

Ja ni, det är faktiskt sant! Tro det eller ej.. Just nu är jag i vecka 37 och magen bara växer och växer.. ;)

Jag och Dennis var ju på MVC i morse och mätte magen och kollade hjärtljudet och kollade så att lillfisen ligger åt rätt håll.. (huvudet neråt) och det verkar som att han ÄNTLIGEN har lagt sig till rätta, men eftersom att lillkillen är så livlig så ska jag tillbaka nästa vecka igen och kolla så att han ligger kvar.. Han är lite bångstyrig nämligen! Ha ha..

Annars har det inte hänt så mycket med bebis, han bara växer och sparkar som vanligt!

Jag har iallafall fått hem vagnen som jag fått låna av Kenneth och Lindha! Den är verkligen as fräsch! Jag och Dennis blev alldeles till oss när vi ställde in den i fastun.. Det känns så verkligt på nått sätt.. Så nu har vi en vagn i farstun och en spjälsäng i sovrummet.. Nu är det bara för lillfis och komma ut!!!!

Jag pratade med Annelie, en annan kompis som flyttat upp till Mora, som ville bli av med sin vagn också.. Så den kommer imorgon!! Jippie! Det ska bli jätte skoj att se det också! Hi hi.. Vilken tur vi har som inte är först att skaffa barn i vår umgängeskrets..!

Nej du, nu ska jag kolla lite på teve..

Ingenting att skriva om..

Publicerad 2009-03-25 19:39:45 i dagbok

Nej, jag har faktiskt ingenting att skylla på när det gäller uppdateringen på bloggen den senaste tiden.. Jag har loggat in flera gånger, men sen tar det liksom lite stopp.. Jag vet inte vad jag ska skriva om! Aja..

Det ska bli bättring på det! I promise!

Jag har iallfall gjort en hel del mössor sedan sist.. Jag kommer att visa bilder på dom senare.. Stay tuned! ;)

Lina goes kreativ..!

Publicerad 2009-03-12 11:22:34 i kreativt

Haha.. Jag har precis målat lite tavlor här på morgonen.. Och just nu sitter jag och försöker lära mig att virka en mössa..! Haha.. Så här ser det ut hittills!










To be continued...

Detaljer

Publicerad 2009-03-11 09:19:01 i hus & hem

Har haft lite tråkigt här på morgonen, åsså åkte kameran fram!! :D

Sitter och lyssnar på Lar Winnerbäck och springer runt med kameran och fotar lite små detaljer jag gillar i huset!





Grattis på födelsedagen mamma!

Publicerad 2009-03-09 17:53:39 i dagbok

Min kära mamma fyller år idag! Ringde precis och grattade henne, hon blev så rörd och började gråta..;) Det var ju så länge sedan vi sågs nu..





Mamma jobbar som badvakt på Parkbadet i Borås.. Här visar hon upp en "burkini".. (Eftersom att de andra anställda vägrade att ta på sig nått dyligt, så mamma fick ställa upp..! Ha ha)

Spotify

Publicerad 2009-03-09 17:13:26 i

Fick höra om detta fenomen och VIPS! jag har blivit heeelt beroende av Spotify.. Helt underbart..! Jag hade jätte mycket musik i min dator förut, men nu är den borta..:( Men tack vare Spotify kan jag ÄNTLIGEN lyssna på musik igen..!!!

I LOVE Spotify!!


Mitt brev till dig min älskling

Publicerad 2009-03-04 23:30:27 i bebistider

Hej,


Ja du, nu är det inte långt kvar förrens vi äntligen kommer att ses, du och jag..
Det hela började med ett plus på stickan, så drog det igång. Det känns konstigt att det har gått så fort ändå.. Alla har ju berättat för mig hur långt det känns innan det väl är dags. Men det känns verkligen som att det var igår jag fick beskedet och från den dagen så har allting bara rullat på..


Jag ska inte sitta här och få det att låta som en dans på rosor att vara gravid.. Det är mysigt, men det finns stunder då man önskar att man vore lite mera.. smidig!


Jag sitter här framför datorn just nu och känner hur du kämpar med att få plats inne i mig.. Och jag förstår att måste vara rätt läskigt att ligga där inne alldeles själv och ingen att prata med, ingen som lugnar dig när du känner dig nervös inför det som komma skall... Men håll ut! Jag finns här för dig om du känner dig ensam..


Jag har fortfarande inte bestämmt mig för ett namn till dig ännu.. Jag tänkte att vi tar den lilla detaljen när vi ses.. Jag har ju några favoriter, men vi får som sagt se vad det blir!


Jag har så mycket mera jag vill berätta och prata med dig om, men det kommer att finnas så mycket tid för det sen när vi möts du och jag, så håll ut, nu är det bara ca 6 veckor kvar till dagen med stort D!! Jag längtar...

Bokrean

Publicerad 2009-03-03 22:13:28 i böcker

Dessa två böcker hittade jag på bokrean! Det är de två böcker som jag verkligen har velat läsa, men som har känts så himla tunga..! Så jag tänkte att eftersom att dom ändå är på rea och så, så..

Är det någon av er som läst någon av böckerna? Var dom bra?





Tusen strålande solar
- Khaled Hosseini
Shantaram - Gregory David Roberts

Desperate Housewifes

Publicerad 2009-03-03 22:02:16 i dagbok

Ohh my gooood!

Nu börjar Desperate Housewifes igen på femman och jag höll nästan på att glömma att kolla på det! Det är ju min favorit serie! Kan inte för mitt liv förstå hur jag nästan höll på att glömma det! Tack systeryster för att du påminnde mig!


Bebismagen

Publicerad 2009-03-03 20:46:47 i bebistider

Här har jag knäppt lite kort med mobilen..!!


2009-01-19



2009-01-21



2009-01-26



2009-01-28



2009-02-26



2009-03-03

Helgens shopping med tjejerna!

Publicerad 2009-03-03 20:25:17 i shoppat

Jag, Lindha och Hanna tog oss en liten shoppingrunda i lördags.. Vi baby-shoppade kan man säga!
Vi va först till Babyland.. Där hittade jag en nappflaska från NAM, som tydligen ska vara jätte bra säger experterna (Lindha och Hanna)!
Sen drog vi vidare till Babyproffsen.. Där hittade jag lite nappar och en skötväska, som tur var så hittade vi skötväskor på rea där, så skötväskan kostade bara 198:-.. För er som inte är så insatta så ligger alltså en skötväska på sisådär 700-800 kronor.. HELT SJUKT! Hur många "vanliga" väskor får man inte för dom pengarna liksom..

Efter den lilla shoppingrundan så skjutade vi hem Hanna för hon skulle på kalas? eller nått.. Så jag och Lindha fortsatte vår färd hemmåt.. Där hemma satt grabbarna tillsammans med en arkitekt och ritade upp utbyggnaden på huset.. Jag har ju inte berättat det.. Jag och Dennis ska förmodligen bygga ut huset nu när räntorna och rotavdraget är så bra..:D
Aja.. Jag får göra ett eget inlägg om det lite senare..! ;)

Efter det att jag fått säga mitt om utbyggnaden, så drog vi vidare tillsammans med Linn till IKEA för att shoppa det sista.. Där hittade jag en hel del sängkläder och madrass bla.. Så när jag och Lindha kom hem igen så monterade vi upp spjälsängen och bäddade upp den och allt.. Så nu står den inne i sovrummet.. Jätte mysigt! Det pirrar i magen varje gång jag tittar på den tomma sängen som, snart inte är så tom längre.. ;) Hihi






New Design

Publicerad 2009-03-03 15:19:36 i dagbok

Alltså.. Har ni sett vilket COOL design jag har fått på min blogg.. :D Haha.. Det är ju självklart systeryster som varit framme och fixat med sina magiska fingrar.. Heeelt underbart!!! Kolla in hennes blogg förresten!

entjejistorstan.blogg.se

Jag kommer att lägga upp lite bilder senare ikväll eftersom att min chef har snott min datakabel till mobilen här på kontoret..Typiskt!

Igår så var jag och Lindha och simmade i Tyresö simhall.. Riktigt skönt att slippa känna tynggdlagens krafter och bara låta magen "hänga" fritt i vattnet ett tag..! Sen bastade vi också.. Såååå skönt!  

Vad ska ni hitta på en dag som denna? Själv så blir det nog bara lugnt..

Om

Min profilbild

Lina

En fotointresserad tvåbarnsmor från Edsbyn. Bor numera i Stockholm och förverkligar drömmen om ett eget hus!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela